Sexy-Doria, cea mai fericită mămică! Ce spune despre milionarul cu care s-a căsătorit și căruia i-a făcut un băiețel

Va fi invidiată de toate femeile, mai ales că Doria a redevenit, după naștere, o adevărată bomba sexy, are soț milionar, iar bărbatul cu pricina pare să fie unul... ”de poveste”.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

De curând, deși este extrem de discretă când vine vorba de relația pe care o are cu un om de afaceri pe care îl ține departe de ochii curioșilor, Doria a vorbit despre momentele pe care le petrec, ca familie, după ce li s-a născut băiețelul.

Citeste si: A născut! Cea mai sexy prezentatoare TV a devenit mămică!

Citeste si: Una dintre cele mai sexy prezentatoare TV e însărcinată! Doria Ivan a fost printre primele bombe sexy ale României! Foto & declarații

Citeste si: Ce mai face si cum arata acum prima sexy-vedeta de la Vremea! Doria Ivan are acum 41 de ani si duce o viata de printesa

Încântată până peste poate de faptul că a devenit mamă și că a reușit, ca prin minune, să revină la formele perfecte pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată, Doria se bucură la maximim pe această perioadă. Iar din când în când, pe lângă fotografuiile fierbinți pe care le postează pe conturile ei de socializare, vorbește despre fiulș ei și despre soțul alături de care și-a găsit fericirea. ”Am știut că soțul meu va fi un tată extraordinar, însă realitatea a depășit așteptările mele. Este trup și inimă pentru fiul nostru, nu se dă în lături de la nimic (schimbă scutece, îl adoarme pe fiul nostru când eu nu mai am putere, îl plimba, îl ține în brațe, îl alintă, îl motivează să stea pe burtă... sunt de-a dreptul impresionată, sunt fericită, foarte, foarte fericită) ca să nu mai zic de faptul că nu s-a răzgândit (nu ne-am răzgândit) și am rămas împreună în dormitor, alături de Tookie. Suntem noapte de noapte toți trei.

fara descriere

Nu ne despărțim. Eu mă trezesc des, el ar fi putut să renunțe și sa spună "mami, nu mai pot, nu pot funcționa pe doua planuri la fel de bine", însă nu a făcut-o. Ca să nu mai scriu faptul că face tot posibilul ca eu să nu merg singură la cumpărături (împreună cu fiul nostru, la asta mă refer. Singură nu mai sunt de când s-a născut. Noi nu avem ajutor așa că orice aș face, orice drum, sunt împreuna cu Tookie, el face parte non -stop din viața mea, acum). Este super amuzant să vad cum fiecare "conduce" mai nou câte un cărucior - el cumpărăturile, eu pe iubitul nostru”, a scris pe contul ei de socializare Doria ivan, parcă făcând în ciudă femeilor – destul de multe, credem – care nu au fost la fel de norocoase.

 

Doria Ivan, prima bombă sexy de la TV

Anii au trecut, iar Doria a rămas doar o amintire plăcută a acelor vremuri de început în televiziune. Bruneta A renunțat la carieră după ce a avut și o apariție într-o revistă pentru bărbați, considerată printre cele mai reușite din România. A urmat o căsătorie cu Laurențiu Dumitrescu sau Lulu de la Școala vedetelor, care s-a încheiat prost pentru Doria. Cei doi s-au despărțit după ce bruneta l-a acuzat că i-a fost infidel. După asta nu s-a mai auzit nimic despre sexy-Doria de altădată. Cu toate acestea, Doria a rămas până azi extrem de activă de site-urile de socializare.

fara descriere

A rămas la fel de sexy ca altădată, iar anii trecuți s-a recăsătorit cu un bărbat a cărei identitate nu a dezvăluit-o niciodată. Singurul lucru care se știe despre el este că este străin și destul de bogat. Astăzi, Doria își petrece timpul în vacanțe scumpe în cele mai exotice locuri din lume. A depășit perioada neagră, iar acum se declara extrem de fericită cu viața pe care o duce. Uneori, ea mai postează mesaje primite de la soțul ei din care reiese că este tratată că o adevărată regina și, mai mult, Doria Ivan face adeseori, ”festival” de poze pline de senzualitate – în ciuda faptului că a născut de curând un băierțel - pe conturile ei de socializare, expunându-și cu generozitate bustul bine augmentat sau formele pentru care un fotomodel ar face crimă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate