Sexy-horoscopista de la matinal și Cici de la Sistem, punct final în lupta pentru copil! Ce a stabilit instanța? EXCLUSIV

Amalia Ștefania Tîrcă, sexy-horoscopista de la matinalul prezentat de Răzvan și Dani, rămâne cu copilul pe care-l are cu fostul ei iubit, ex-senatorul Mihai Ciprian Rogojan, cunoscut drept Cici de la Sistem.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

La mai bine de un an după ce fostul senator Mihai Ciprian Rogojan (cunoscut drept Cici de la Sistem) a dat-o în judecată pe Amalia Ștefania pentru exercitarea autorității părintești asupra copilului pe care-l au împreună, instanța a hotărât ca acesta să rămână la mamă.

Citeste si: Amalia horoscopista, scandal cu iubitul în plină stradă: „Eşti beat! Te rog, încetează!”

Citeste si: Sexy-horoscopista de la Neata, probleme cu politia rutiera! Amalia vrea sa anuleze amenda

Citeste si: Amalia Ştefania, horoscopista de la matinal, a rupt tăcerea despre noul iubit: ”Dragoste la prima vedere!”

Conform deciziei, cei doi vor avea custodie comună, însă domiciliul va fi la mamă. Cici de la Sistem urmează să plătească o pensie alimentară în cuantum de ¼ din venitul net până ce Luca va împlini 18 ani.

Tatăl urmează să stea cu copilul două weekenduri pe lună precum și în timpul vacanțelor, după un program prestabilit de instanță. Hotărârea nu este definitivă, însă este executorie. De asemenea, Cici îi va plăti fostei iubite cheltuieli de judecată în valoare de 3.750 lei.

Cici de la Sistem a fost căsătorit de două ori

WOWbiz.ro a dezvăluit în premieră, în august 2017, ruptura dintre Cici și Amalia, sexy-horoscopista de la Neața. Cei doi au avut o relație de câțiva ani care s-a încheiat într-un mod deloc fericit. Ciprian Rogojan a mai fost căsătorit de două ori: cu dansatoarea Georgiana Caita (Căprioara) și cu Ioana Ariton, fiica fostului ministru Ion Ariton. În prezent, Amalia are o relație cu un pilot chipeș pe nume Andrei.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate