Sexy-jurnalista și-a făcut bikini dintr-o mască medicinală și a ieșit pe balcon, în Berceni! Cum explică Ioana Popescu gestul: ”Am zis să le dau altă întrebuințare”

Sexy-jurnalista Ioana Popescu n-a mai rezistat în casă și a ieșit să prindă primele raze de soare pe balconul apartamentului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Jurnalista Ioana Popescu șochează din nou. Ea și-a confecționat un costum de baie relizat doar din măști medicinale și a ieșit pe balcon pentru a se bronza și a sărbători într-un mod inedit venirea verii în carantină. Sexy-jurnalista și-a pus o mască de protecție pe față, dintr-una și-a confecționat un bikini minuscul iar din alte două și-a făcut un sutien. Apoi a luat un pahar cu vin și a pozat pentru contul ei de socializare, probabil și spre bucuria vecinilor ei din cartierul Berceni.

fara descriere

Întrebată de unde are atâtea măști chirurgicale, în condițiile în care nici măcar măcar în spitale nu prea le mai găsești, Ioana a explicat că sunt obiecte refolosite. ”Le-am tot folosit, spălat, refolosit și acum am zis, gata: le dau altă întrebuințare”, a spus Ioana.

Citeste si: Jurnalista Ioana Popescu s-a îmbolnăvit grav după Cernobîl! ”Cum să ai cancer de sân la 13 ani?”

Citeste si: Ioana Popescu, apariţie şocantă la un show culinar! Cum a văzut-o toată ţara

Citeste si: Iubitul Ioanei Popescu, lansare de carte! Claudiu Dumitrache isi face debutul cu un volum de poezii de dragoste

A fost amanta lui Firicel și a avut o aventură cu Mutu

fara descriere

Ioana Popescu este jurnalist de monden, actriță și MC și în urmă cu câțiva ani a fost surprinsă de paparazzi în compania celebrului Firicel. Ulterior, Ioana a recunoscut că Toma Cuzin a avut o relație extraconjugală cu ea. În trecut, despre Ioana s-a scris că ar fi avut o aventură și cu Adrian Mutu, pe vremea când acesta juca în Anglia. În prezent, Ioana Popescu se află ”consemnată la domiciliu”, într-un apartament din Berceni, cel puțin până trece epidemia de coronavirus. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate