Sexy Morosanca va suferi ingrozitor! Barbatul cu care sustine ca s-a iubit spune: “E un travestit! Nu am nevoie de dragostea lui”

Sexy Morosanca a povestit recent pentru WOWbiz.ro ca si-a parasit iubitul pentru a avea o relatie cu Marius Baldovin. Travestitul sustine ca s-a iubit cu Baldovin, doar ca acum acesta il ignora total.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereSexy Morosanca s-a filmat in timp ce ii facea declaratii de dragoste lui Baldovin, si dansa lasciv. Marius insa ii declara razboi!

“Am facut demersurile impotriva acestui individ care minte cu nerusinare. Am facut ieri plangere penala impotriva lui pentru acuzatii la adresa mea si mai ales ca nu sunt doveditoare. Vreau ca imaginea pe care o am sa fie una buna, stiu ca nu este una tocmai Ok , dar gata ...nu mai vreau ca oricine sa-mi strice imaginea . O sa dea cu subsemnatul la Politie pentru acuzatile aduse asupra mea, sa vad daca are probe clare ca a intretinut relatii sexuale cu mine... O sa am grija ca el sa fie inchis. Nu am nevoie de dragostea lui, e un travestit, un mincinos notoriu”, declara Marius Baldovin.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate