”Sexy-violatoarea” a dat lovitura în Spania! S-a umplut de bani cu afacerea pe care a deschis-o EXCLUSIV

Luminița Perijoc, cunoscută drept ”sexy-violatoarea”, a devenit o prosperă femeie de afaceri în Spania, acolo unde locuiește de ani buni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

luminita perijoc


In articol:

Cea mai sexy violatoare de bărbați din lume, românca Luminița Perijoc, o duce foarte bine în Spania, acolo unde s-a stabilit de mai mulți ani. Dacă în țară ea este cunoscută pentru episodul cu taximetristul care s-a plâns că a fost abuzat sexual de aceasta, în Spania, Limința este o prosperă femeie de afaceri.

violatoarea de taximetristi

”Sexy-violatoarea” apare în registrul comerțului din Spania ca asociat unic la o companie cu răspundere limitată specializată în comerțul cu produse de parfumerie și cosmetice. Societatea a fost înființată în Malaga și deține un spațiu în Plaza de Los Faroles, o zonă relativ centrală din oraș. Ulterior, Lumința Perijoc și-a extisns afarecea și și-a înregistrat firma și la Barcelona, însă cu un alt domeniu de activitate: construcții și dezvoltare.

Citeste si: Sexy-violatoarea de taximetristi si-a scos iubitul la un party! Luminita Perijoc s-a stabilit in Ibiza FOTO

Citeste si: Uite cum arata sora "violatoarei de taximetristi"! Luminita Perijoc s-a logodit recent in Spania FOTO

Citeste si: Sexy-violatoarea de taximetristi s-a apucat de batut femei? Numele Angelinei Jolie de Romania, pe tabloul oficial al unui turneu de box din Bulgaria

Luminița Perijoc, apropiere suspectă de Ciprian Marica

luminita perijoc violatoara de taximetristi

În 2014, Luminița Perijoc a fost văzută în compania internționalului Ciprian Marica, alături de care a zburat de la Madrid la București. Cei doi și-au făcut check-in-ul împreună și au stat unul lângă altul în avion, însă la aterizare au luat-o în direcții diferite. ”A zburat cu mine în avion. Are iubit în Spania. Ce treabă am eu”, s-a justificat Cirpian Marica atunci când a fost întrebat de jurnaliști care ste legătura cu frumoasa brunetă.

luminita perijoc in aeroport

Lumința Perijoc a devenit cunoscută în toată lumea după ce un taximetrist din Tulcea a acuzat-o că l-a atras la ea în dormitor, acolo unde l-a abuzat sexual și l-a sechestrat. Judecătorii au condamnat-o la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru viol și lipsire de libertate în mod legal. Cazul este unic în lume.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate