”Sexy-violatoarea” a dat lovitura în Spania! S-a umplut de bani cu afacerea pe care a deschis-o EXCLUSIV

Luminița Perijoc, cunoscută drept ”sexy-violatoarea”, a devenit o prosperă femeie de afaceri în Spania, acolo unde locuiește de ani buni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Cea mai sexy violatoare de bărbați din lume, românca Luminița Perijoc, o duce foarte bine în Spania, acolo unde s-a stabilit de mai mulți ani. Dacă în țară ea este cunoscută pentru episodul cu taximetristul care s-a plâns că a fost abuzat sexual de aceasta, în Spania, Limința este o prosperă femeie de afaceri.

”Sexy-violatoarea” apare în registrul comerțului din Spania ca asociat unic la o companie cu răspundere limitată specializată în comerțul cu produse de parfumerie și cosmetice. Societatea a fost înființată în Malaga și deține un spațiu în Plaza de Los Faroles, o zonă relativ centrală din oraș. Ulterior, Lumința Perijoc și-a extisns afarecea și și-a înregistrat firma și la Barcelona, însă cu un alt domeniu de activitate: construcții și dezvoltare.

Citeste si: Sexy-violatoarea de taximetristi si-a scos iubitul la un party! Luminita Perijoc s-a stabilit in Ibiza FOTO

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Uite cum arata sora "violatoarei de taximetristi"! Luminita Perijoc s-a logodit recent in Spania FOTO

Citeste si: Sexy-violatoarea de taximetristi s-a apucat de batut femei? Numele Angelinei Jolie de Romania, pe tabloul oficial al unui turneu de box din Bulgaria

Luminița Perijoc, apropiere suspectă de Ciprian Marica

În 2014, Luminița Perijoc a fost văzută în compania internționalului Ciprian Marica, alături de care a zburat de la Madrid la București. Cei doi și-au făcut check-in-ul împreună și au stat unul lângă altul în avion, însă la aterizare au luat-o în direcții diferite. ”A zburat cu mine în avion. Are iubit în Spania. Ce treabă am eu”, s-a justificat Cirpian Marica atunci când a fost întrebat de jurnaliști care ste legătura cu frumoasa brunetă.

Lumința Perijoc a devenit cunoscută în toată lumea după ce un taximetrist din Tulcea a acuzat-o că l-a atras la ea în dormitor, acolo unde l-a abuzat sexual și l-a sechestrat. Judecătorii au condamnat-o la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru viol și lipsire de libertate în mod legal. Cazul este unic în lume.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate