Sexy-violatoarea de taximetristi s-a apucat de batut femei? Numele Angelinei Jolie de Romania, pe tabloul oficial al unui turneu de box din Bulgaria

Dupa ce a scapat de inchisoare, Luminita Perijoc, sexy-violatoarea de taximetristi pare sa-si fi gasit o alta ocupatie prin care sa se descarce de energie: boxul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereLuminita Perijoc a violat un taximetrist in urma cu trei aniLuminita Perijoc a trecut de la violat barbati la batut femei. De data aceasta o face in ring, intr-un cadru organizat, cu arbitri care puncteaza fiecare lovitura si fara ca politia sa mai intervina. Nu se stie prin ce context, numele Luminitei Perijoc a aparut pe tabloul principal al unei competitii de box amator care a avut loc in urma cu o luna si jumatate in Bulgaria, la Strandja. Conform rezultatelor afisate, sosia Angelinei Jolie a invins in primul meci o sportiva din Tara Galilor dar a pierdut in optimi cu o bulgaroaica (aceasta a si castigat ulterior turneul).fara descriereNumele Luminitei Perijoc apare pe tabloul oficial al competitiei

Interesant este si faptul ca in boxul feminin mai exista o sportiva pe nume, mult mai bine cotata, pe nume Perijoc. Aceasta poarta insa un alt prenume: Lacramioara.

Tulceanca Luminita Perijoc a starnit un scandal urias in urma cu trei ani, cand un taximetrist a acuzat-o ca l-a violat si ca a incercat sa-l omoare. Zilele trecute, procesul in care Luminita a fost judecata s-a incheiat, iar sexy-violatoarea a scapat doar cu patru ani de inchisoare cu suspendare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate