Sexy-violatoarea din Tulcea s-a trezit... mamica! Cum au incercat doi puscariasi sa-si indeplineasca fanteziile cu Luminita!

Luminita Perijoc, cea care a devenit celebra cu ceva timp in urma ca „violatoarea din Tulcea”, dupa ce a fost acuzata de un taximetrist ca l-a abuzat sexual si a incercat sa-l omoare, are din nou probleme.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereLuminita Perijoc, cea mai sexy violatoareSexy-violatoarea din Tulcea s-a trezit peste noapte ca este... mama. Luminita Perijoc a fost chemata in instanta acum cateva zile, fiind acuzata ca si-a abandonat copilul. Culmea este ca acest lucru s-a intamplat nu o data ci de doua ori, la interval de doar trei zile. Cum s-a ajuns in aceasta situatie?  Ei bine, se pare ca doi detinuti s-au indragostit atat de tare de violatoarea lui Nicu Taximetristu’ incat au vrut s-o cunoasca personal. Cum pe Facebook nu au avut prea mult succes, ei au apelat la o solutie ingenioasa, la care puscariasii apeleaza de multe ori atunci cand vor sa-si faca rost de un drum in afara penitenciarului. Asa se face ca cei Z.F. si S.V. din Bistrita Nasaud au vrut sa vada cum e ca o mamica precum Luminita Perijoc sa-i stranga la piept, asa ca i-au intentat proces pe motiv ca este mama lor naturala, ca i-a abandonat si ca ei vor sa le fie recunoscut gradul de rudenie. Evident, acest lucru nu s-a intamplat niciodata, iar instanta a respins cauza inca de la prima infatisare, considerand ca cererea lor nu indeplineste toate cerintele pentru ca procesul sa mearga mai departe. Cei doi detinuti au mai incercat cateva „combinatii” din inchisoare si acum un an. Ei au coordonat o retea de fraudare cu ajutorul telefonului mobil. Ei sunau la intamplare din inchisoare si ii anuntau pe cei de la capatul liniei ca au castigat un concurs, insa nu pot sa-si ridice premiul decat dupa ce vor plati o taxa de participare.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate