Sfârșit crunt pentru o femeie de 24 de ani. Tânăra a mers să-și facă un control de fertilitate, însă câteva luni mai târziu a murit de cancer intestinal

O tânără de 24 de ani din Anglia a descoperit că se confruntă cu o boală incurabilă, din pură întâmplare.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Amelia Grace, în vârstă de 24 de ani, a apelat la ajutorul medicilor în ianuarie 2020, pentru a putea deveni mamă. Pe atunci, specialiștii au observat că aceasta necesită o intervenție chirurgicală, din cauză că avea lichid pe trompele uterine.

Amânarea operației a făcut însă ca tânăra să afle abia în ultimul stadiu că se confruntă cu un cancer intestinal, care i-a fost fatal.

Citeste si: O româncă din Italia și-a îndeplinit visul, cu opt zile înainte să moară: "Era strălucitoare, fericită, o splendoare"

Tânăra a luptat până la ultima suflare

Potrivit Liverpool Echo, Amelia și partenerul ei, Jay Potter, au mers prima oară la spital în ianuarie 2021, în speranța că un control de fertilitate îi va ajuta să devină părinți. În urma investigațiilor specialiștilor, femeia de 24 de ani a fost anunțată care are lichid pe trompele uterine și trebuie să fie supusă unei intervenții chirurgicale.Totuși, Ameliei i s-a spus că trebuie să aștepte 3 luni pentru a putea fi operată, din cauza situației pandemice.

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Citeste si: Olivia Steer, mesaj emoționant la 11 ani de la moartea surorii sale, Lavinia: „E atât de vie în gândurile mele”

Între timp, starea de sănătate a tinerei s-a agravat, iar durerile groaznice de stomac au făcut-o să meargă din nou la doctor. De această dată, rezultatul consultului a arătat că avea chisturi pe ovare, inclusiv chisturi endometriale. În decembrie, când Amelia s-a operat, medicii au descoperit, însă, că suferea de cancer intestinal, în stadiul patru.

Cu toate că a pornit imediat ședințele de chimioterapie, organismul femeii nu mai cedat, pentru că boala apucase deja să se răspândească la ficat.

Amelia Grace a luptat până în ultima clipă, însă organismul i-a cedat

Amelia Grace

[Sursa foto: Liverpool Echo]

Ce a făcut Amelia înainte să moară?

Înainte să sfârșească din cauza bolii cumplite de care suferea, Amelia a încercat să înfrunte moartea cu mult curaj. Mama tinerei a dezvăluit că aceasta s-a pregătit ca și cum ar fi ieșit în oraș, căci și-a făcut unghiile și alte ritualuri de îngrijire, de parcă nicio tragedie nu avea să se

întâmple: "Cu două zile înainte de a muri, și-a făcut unghiile, sprâncenele și genele, ca o tânără de 24 de ani, asta este foarte important.", a declarat mama Ameliei, potrivit Mirror.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies