Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 65 de ani. O capcană pentru hoți făcută dintr-un pistol i-a adus moartea

Sfârșit cumplit pentru un bătrân de 65 de ani care își instalase o capcană pentru hoți.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Ronald Cyr, din orașul Van Buren, statul american Maine și-a instalat o capcană pentru hoți făcută cu un pistol care trebuia să se descarce în cei ce ar fi încercat să-i spargă casa.

Citeste si: Cum a aflat mama Ilenei Ciuculete de moartea lui Cornel Galeș! Bătrâna de 88 de ani era supărată pe fostul său ginere

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete pentru Cornel Galeș! ”Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii”

Citeste si: Blonda lui MRU studiază medicina! Elena Valentina Cioancă a avut parte de o experiență care a marcat-o

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 65 de ani. O capcană instalată pentru hoți i-a adus moartea

Din nefericire, arma s-a descarcat chiar în trupul bătrânului. Bărbatul de 65 de ani a conștientizat repede ce a făcut și a avut timp să seune la poliție să anunțe accidentul. La fața locului au ajuns echipele de salvare care l-au tranportat cu răni grave, care ulterior i-au provocat moartea.

„S-a stabilit că domnul Cyr a fost împușcat ca rezultat al descărcării intenționate a unei capcane. Din păcate, bărbatul a decedat din cauza rănilor", au transmis oamenii legii, potrivit BBC.

Până în acest moment nu se ştie cum s-a declanşat arma în locuinţa bărbatului de 65 de ani. De altfel, în timpul primelor verificări de la faţa locului, anchetatorii au descoperit mai multe instalaţii improvizate. Au intervenit şi geniştii, la solicitările agenţilor. 

Nu este singurul caz de acest timp în America. În luna februarie, mai mulți agenți imobiliari au descoperit într-o locuință din Philadelphia un fir - pe o scară din interior - care, dacă era atins, acționa un cuțit.

Anul trecut, în Illinois, un bărbat a murit după ce a deschis șopronul unui vecin, care era conectat la o armă de tip shotgun. Proprietarul a fost condamnat la închisoare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate