Sfârșit cumplit! Un bărbat din Buzău s-a spânzurat de față cu cei trei copii

Ștefan Cristian din Robeasca, Buzău, s-a sinucis la doar 34 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Robeasca din Buzău a decis să-și încheie socotelile cu viața și s-a sinucis sub ochii îngroziți ai celor trei copii ai lui. Tatăl s-a spânzurat de o grindă din curtea casei, după ce a luptat luni de zile cu drepresia.

Ștefan Cristian locuia împreună cu soția lui și cu cei trei copii ai lor în casa unui frate. Aveau o situație financiară deloc bună, dar lucrurile au început să meargă cu adevărat dezastruos după ce capul familiei a căzut din căruță și nu a mai putut munci. rămas cu sechele fizice și, timp de cinci luni, el și soția lui s-au chinuit să-și crească cei trei copii, relatează Juranlul de Buzău.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Două spitale din București au rămas fără căldură și apă timp de 3 zile! Cine plăteșete pentru suferința micuților pacienți

Citeste si: Eva Măruță are un canal de YouTube și face spectacol. L-a pus la punct pe tatăl ei cât ai clipi: „Dacă vrei să auzi, atunci ascultă-ma!”

Citeste si: Ștefan Bănică Jr. are un nepot, dar puțini știau asta! Ce spune Răzvan Bănică despre unchiul său: „Ștefan Bănică nu a avut nicio implicare în cariera mea”

Cu câteva zile în urmă, bărbatul a cedat și și-a pus capăt zilelor. De față erau și cei trei copii minori. Mamam lor a rămas văduvă, iar rudele lui Ștefan Cristian au anunțat-o că nu va mai putea locui în casa lor.

sursa foto: Știri de Buzău

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Prodanca a plecat în Dubai la Reghe! Ce a determinat-o să se ducă în Emirate și cu ce a surprins la fiecare apariție

Saptamana Filmului Turcesc la Bucuresti, intre 19 – 22 noiembrie

Culiță Sterp, primele declarații despre a doua nuntă cu Carmen de la Sălciua! „Suntem fericiți”

Cel puțin 53 de copii au murit din cauza acestui fruct! Autoritățile sunt în alertă

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies