Sfârșit de an cu ghinion pentru Viorica Dăncilă. Fostul premier este în doliu

Sfârșit de an an cu ghinion pentru Viorica Dăncilă care pare să fie urmărită de necazuri după ce a pierdut alegerile prezidențiale în faț lui Klaus Iohannis.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Viorica Dăncilă nu mai scapă de necazuri după ce a pierdut funcția de premier al României și și-a dat demisia din PSD.

Citeste si: Dani Oţil i-a prezis iubitei lui What`s Up că o să aibă probleme cu bărbaţii: "Nu o să te măriți niciodată cu atitudinea asta"

Citeste si: Ce pedeapsă a primit What's Up după ce și-a bătut iubita. Artistului i s-au adus și alte acuzații

Citeste si: Alice Badea, primele declarații după ce a fost bătută de What's Upp. Violonista l-a însoțit pe fostul iubit la secția de poliție

Sfârșit de an cu ghinion pentru Viorica Dăncilă. Fostul premier este în doliu

Singura mătușă a Vioricăi Dăncilă a murit, astfel că fostul premier va trebui să se pregătească de înmormântare. Mătușa din partea mamei avea o vârstă înaintată și avea mai multe probleme de sănătate.

fara descriere

Relaţia dintre cele două era apropiată, mai ales ca femeia locuia de multă vreme în apartamentul Vioricăi Dăncilă de la Videle, iar aceasta ajuta la îngrijirea ei, conform România TV.

Femeia era singură pe lume, Viorica Dăncilă fiind singurul ei sprijin, ceea ce înseamnă că tot fostul premier se va ocupa și de înmormânatare. 

Viorica Dăncilă și soțul ei, dați în judecată de asociația de proprietari! Totul s-a întâmplat la apartamentul cuplului din Videle EXCLUSIV

Fost premier și candidat la funcția de președinte al țării, Viorica Dăncilă este măritată de trei decenii cu Cristinel, un manager care activează la o mare companie.

Fost premier și candidat la funcția de președinte al țării, Viorica Dăncilă este măritată de trei decenii cu Cristinel, un manager care activează la o mare companie. Cei doi au un copil, pe Victor (26 de ani), pe care l-au înfiat în 1990. Foarte discretă în ceea ce privește viața personală, Viorica Dăncilă a acceptat să vorbească despre viața alături de soțul ei în emisiunea Florentinei Fântănaru, după ce s-a calificat în turul II la alegerile prezidențiale.   

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate