Sfârşit de telenovelă! S-a hotărât cine îi va decide soarta lui Liviu Dragnea

După ce Liviu Dragnea a contestat de mai multe ori completele de judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, s-a stabilit cine sunt magistraţii care vor hotărî soarta preşedintelui PSD în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Dosarul angajărilor fictive, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi şase luni de închisoare, va fi judecat de Completul 2. Completul 2 este format din judecătorii Enceanu Simona Daniela, Rog Tatiana Lucia, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana şi Popa Rodica Aida, informează evz.ro.

Dosarul va fi judecat până la sfârşitul anului, iar din ianuarie urmează să se facă o altă tragere la sorţi a competurilor de judecată.

Secţia pentru judecători a CSM a recomandat, săptămâna trecută, ca Instanţa supremă să efectueze o nouă tragere la sorţi a completurilor de 5 pentru anul 2018, dar şi mărirea numărului acestor completuri de la 4 la 6 (3 în materie penală şi 3 în materie civilă).

Tot atunci, Secţia CSM a explicat procedura pe care Instanţa supremă trebuie să o urmeze în privinţa tragerii la sorţi a completurilor de 5 judecători. Astfel, se recomandă înfiinţarea unui număr optim de 6 completuri de 5 judecători, respectiv 3 completuri în materie penală şi 3 în materie civilă.

Tragerea la sorţi se realizează cu ajutorul unor bile cu numele tuturor judecătorilor, introduse în urne separate corespunzătoare completurilor în materie penală şi civilă.
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gigi Becali a zis că Liviu Dragnea e “cel mai mare gangster”! În 2007 erau prieteni, iar Becali spunea că i-a dat lui Dragnea o valiză cu 150.000 de dolari!

Liviu Dragnea are probleme grave de sănătate! Liderul PSD s-a dat de gol

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Andreea Esca e în stare de ȘOC! Ce se întâmplă cu fiica ei, Alexia Eram

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Istoria secretă. Cernobîlul scufundat al submarinelor amenință lumea 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies