Sfârșit tragic al unui copil de 12 ani! Băiatul a murit ars, după ce a încercat să-și facă un selfie! ” Vei fi mereu alături de mami şi tati”

Poveste tragică a unei familii din Iași. Doi părinți și-au pierdut copilul, în urma unui accident banal.

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

Sfârșit tragic al unui copil de 12 ani! Băiatul a murit ars, după ce a încercat să-și facă un selfie! ” Vei fi mereu alături de mami şi tati”
Sfârșit tragic al unui copil de 12 ani! Băiatul a murit ars, după ce a încercat să-și facă un selfie! ” Vei fi mereu alături de mami şi tati”

Un băiat de 12 ani din Pașcani, județul Iași, a murit în cursul zilei de marți, 4 august, după ce a stat peste trei săptămâni în comă. Băiatul a suferit un accident grav, după ce a încercat să își facă un selfie. Încercările doctorilor de a-l ține în viață au fist în zadar.

Citeste si: O șoferiță de 77 de ani a încurcat accelerația cu frâna! Femeia a vrut să parcheze în fața unui magazin, însă a intrat cu mașina în interiorul acestuia!

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Connect-R, mesaj dur pentru Bogdan Mocanu și Iancu Sterp! Ce spune despre noua lor piesă: „Terifiant!”

Citeste si: Jador, legătură neștiută cu Emi Pian! Detalii uimitoare despre apropierea dintre manelist și clanul Duduianu!

Cum a avut loc accidentul nefericit

Minorul era internat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, iar medicii au încercat în zadar să îi salveze viaţa. Mama copilului a anunțat public decesul băiatului ei. „Prinţişorul nostru a pierdut lupta cu viaţa… A luptat până în ultimul moment. E sus în Cer alături de îngeri… Vei fi mereu alături de mami şi tati, care te vor iubi şi dincolo de cer. Dumnezeu să te ierte, dragul nostru! Drum lin spre cer”, a scris aceasta.

Adolescentul suferise arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului. Alexandru a ars de viu în gară după ce s-a urcat pe un vagon. Incidentul nefericit a avut loc pe 12 iulie, când Alexandru se plimba cu bunicul său. Tânărul şi-a rugat bunicul să-i dea nişte prune din copac, moment în care s-a urcat pe un vagon. Din cauza formării unui arc electric, băiatul a fost cuprins de flăcări. Adolescentul a căzut la pământ, iar bunicul a încercat să-l resusciteze până la venirea ambulanţei.

Bunicul a mărturisit că a auzit doar un pocnet, iar când și-a strigat nepotul, acesta nu a răspuns. Când s-a apropiat de vagon, a rămas șocat. Corpul lui Alexandru era cuprins de flăcări. Bunicul a scos hainele băiatului şi cu propriul corp a încercat să stingă flăcările.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Oamenii se calcă în picioare la priveghiul lui Emi Pian! Polițiștii amenință că vor interveni în forță

Bianca Pop, decizie radicală după moartea lui Emi Pian! Este incredibil ce a ajuns să facă ispita

Au început procesele contra statului. Cetățean din Cartojani cere 4 milioane de euro

Un oraș din România concurează alături de Milano și Valencia pentru titlul de Capitală europeană a inovării 2020!

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies