Sfasietor! Mesajul emotionant al lui Lino Golden pentru tatal sau, la un an de la deces: "Despartirea asta e tare crunta"

In urma cu un an, Lino Golden si-a pierdut tatal, iar acest lucru l-a dat peste cap pe artist. Acesta i-a dedicat un mesaj special parintelui sau.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Lino Golden a postat pe retelele de socializare un mesaj emotionant care face referire la tatal sau. La un an de la moartea parintelui, acesta i-a scris cateva randuri din care reiese dragostea nemarginita pe care o are.

"Azi se face un an de cand esti inger. Imi este extrem de dor de tine tata. Sper ca ma vezi de acolo, o sa te fac super mandru intr-o zi. P.S.: Iubiti-va parintii!", este mesajul scris de artist pe pagina de socializare.

Foarte multi internauti i-au scris acestuia cuvinte de lauda, dar si incurajari, pentru a fi puternic si pentru a merge mai departe.

"E deja mandru! L-ai facut mandru cu toate realizarile tale! Mult succes", "El mereu te vegheaza si te vede", "Pun pariu ca e un tata mandru de tine! Nu te intrista si continua cu ceea ce vrei sa faci", "Despartirea asta e tare crunta", sunt o parte din comentariile primite. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: