Vedete

Sfasietor! Mesajul emotionant al lui Lino Golden pentru tatal sau, la un an de la deces: "Despartirea asta e tare crunta"

In urma cu un an, Lino Golden si-a pierdut tatal, iar acest lucru l-a dat peste cap pe artist. Acesta i-a dedicat un mesaj special parintelui sau.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Sfasietor! Mesajul emotionant al lui Lino Golden pentru tatal sau, la un an de la deces: "Despartirea asta e tare crunta"icon photo

Lino Golden a postat pe retelele de socializare un mesaj emotionant care face referire la tatal sau. La un an de la moartea parintelui, acesta i-a scris cateva randuri din care reiese dragostea nemarginita pe care o are.

"Azi se face un an de cand esti inger. Imi este extrem de dor de tine tata. Sper ca ma vezi de acolo, o sa te fac super mandru intr-o zi. P.S.: Iubiti-va parintii!", este mesajul scris de artist pe pagina de socializare.

Foarte multi internauti i-au scris acestuia cuvinte de lauda, dar si incurajari, pentru a fi puternic si pentru a merge mai departe.

"E deja mandru! L-ai facut mandru cu toate realizarile tale! Mult succes", "El mereu te vegheaza si te vede", "Pun pariu ca e un tata mandru de tine! Nu te intrista si continua cu ceea ce vrei sa faci", "Despartirea asta e tare crunta", sunt o parte din comentariile primite. 

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune