Sfâșietor! Văduva polițistului din Timiș, ucis de Marcel Lepa, declarații care îți dărâmă sufletul! Fiul ei: ”Tata nu mai răspunde”

Moartea polițistului din Timiș a generat foarte multă durere în sufletele oamenilor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Fiul polițistului ucis în misiune de către criminalul Ionel Marcel Lepa a generat furie, lacrimi grele pe obraji, dar și durere în sufletele oamenilor.

  Soția văduvă a transmis un mesaj sfâșietor, după moartea polițistului Cristian Amariei. Mai mult decât atât, detaliul care îți dărâmă sufletul este modul în care fiul lor mic plânge după tată.

  “«Ce-i cu lumea asta? Nimeni nu mai răspunde la telefon? Nici tata nu mai răspunde» – acestea sunt vorbele din seara asta a celui mic , care în 2 iunie a rămas fără tată! Sper că toți cei care au curajul să plângă doar pe Facebook și doar în fata camerelor să își amintească aceste vorbe în fiecare seară când pun capul pe pernă, fără a face ceva în legătură cu sistemul!”, este mesajul soției văduve, Luci.

  “Dumnezeu să-l odihnească în pace și vouă vă doresc multă putere 😢😢”, “Păcat! Mare păcat!! 😢😢 Să fiți tare, doamnă căci ai dumneavoastră copii au nevoie de dvs!”, “Dumnezeu să-l odihnească în pace”, i-au comentat oamenii.

  Citeste si: Doliu în România. Un chirurg renumit, Ion Cucu, a murit într-un accident cumplit!

  Citeste si: Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist din Timiș, s-a sinucis ieri, dar s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă!

  fara descriere

  Citeste si: Cutremurător! Ce a spus Marcel Lepa avocaților în închisoare, înainte de moarte. Nimeni nu se aștepta la asta

  Dosar penal pentru Marcel Ionel Lepa

  În urmă cu o zi, Ionel Marcel Lepa, criminalul care a împușcat mortal un polițist, s-a sinucis în celula sa din Penitenciarul “Popa Șapcă” din Timișoara. Gardienii l-au găsit ieri spânzurat cu cearceaful, în baia din camera de detenție. El se afla și în carantină.

  Însă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a deschis tot ieri, când Marcel Ionel Lepa s-a sinucis în celula lui, un dosar penal pentru ucidere din culpă.

  “La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în data de 10.06.2019 a fost înregistrat dosarul penal cu nr. 5329/P/2019, sub aspectul săvârșirii faptei de ucidere din culpă, prev. și ped. de art. 192 al. 1 Cp, privind decesul deținutului Lepa Ionel Marcel, încarcerat în Penitenciarul Timișoara, în baza unui mandat de arestare preventivă. La aceeași dată cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș în vederea efectuării urmăririi penale”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate