Sfidarea ordonanțelor militare! Membrii clanului Corduneanu au încins grătarul pe spațiul public și au transmis live distracția: "N-am făcut nimic ilegal. Suntem la o logodnă"

Sfidarea ordonanțelor militare, un alt capitol, s-a scris la Iași printre chiuituri, amenințări voalate și scuze de tot râsul. Protagoniști au fost membrii neamului Corduneanu - ba cercetați, ba condamnați pentru fărădelegi grave, cei mai cunoscuți interlopi din zona Moldovei au încins un grătar pe spațiul public și au transmis distracția, live, pe Facebook. "N-am făcut nimic ilegal. Suntem la o logodnă", le-au transmis polițiștilor.

Distribuie pe:

Autor: A.M.S.

Adrian Corduneanu


In articol:

  Condamnat pentru șantaj și proaspăt eliberat din închisoare, Adrian Corduneanu - zis Beleaua - n-a suportat să mai stea închis între patru pereți și a organizat un chef, în aer liber, la câțiva kilometri de Iași. La adunarea care sfidează ordonanțele militare participă în total 16 persoane, soția, copiii și alți apropiați de-ai interlopului, printre care un alt fost condamnat: Cristian Ababei, și el tot recent eliberat, apare mândru în aceleași filmări.

  Preț de două ceasuri, membrii celui mai de temut clan interlop din Moldova mânâncă, dansează și transmit, live, pe Facebook întreaga petrecere. Urmăritorii nu par să-i creadă că au încins grătarul într-o curte și le pun întrebări în timp ce urmăresc imaginile. Răspunsul vine imediat și ne arată că - după părerea Cordunenilor - legea e interpretabilă.

  Citeste si: Șocant! A murit după ce a fost scuipată de o persoană infectată cu COVID-19. Cazul a șocat o lume întreagă

  Citeste si: Sfidarea ordonanțelor militare! Membrii clanului Corduneanu au încins grătarul pe spațiul public și au transmis live distracția: "N-am făcut nimic ilegal. Suntem la o logodnă"

  Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, filmată în timp ce avea relații intime cu Sergio! Dezvăluiri halucinante

  "Cadrul restrâns" la care se referă este, de fapt, domeniul public. Grătarul l-au aprins într-o zonă de agrement și în ciuda avertismentelor pe care le primesc pe Facebook, Cordunenii și acoliții lor își continuă distracția ilegală. În pauzele de la masă, nu se sfiesc să transmită un mesaj sincer autorităților.

  Într-un târziu, polițiștii s-au autosesizat. Însoțiți de luptători de la trupele DIAS, au spart petrecerea:.

  Amenzile n-au părut să-i deranjeze. La scurt timp, foștii condamnați se pozau împreună, pe Facebook.

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate