Sfidarea ordonanțelor militare! Membrii clanului Corduneanu au încins grătarul pe spațiul public și au transmis live distracția: "N-am făcut nimic ilegal. Suntem la o logodnă"

Sfidarea ordonanțelor militare, un alt capitol, s-a scris la Iași printre chiuituri, amenințări voalate și scuze de tot râsul. Protagoniști au fost membrii neamului Corduneanu - ba cercetați, ba condamnați pentru fărădelegi grave, cei mai cunoscuți interlopi din zona Moldovei au încins un grătar pe spațiul public și au transmis distracția, live, pe Facebook. "N-am făcut nimic ilegal. Suntem la o logodnă", le-au transmis polițiștilor.

Autor: A.M.S.


In articol:

  Adrian Corduneanu
  Adrian Corduneanu

  Condamnat pentru șantaj și proaspăt eliberat din închisoare, Adrian Corduneanu- zis Beleaua- n-a suportat să mai stea închis între patru pereți și a organizat un chef, în aer liber, la câțiva kilometri de Iași. La adunarea care sfidează ordonanțele militare participă în total 16 persoane, soția, copiii și alți apropiați de-ai interlopului, printre care un alt fost condamnat: Cristian Ababei, și el tot recent eliberat, apare mândru în aceleași filmări.

  Preț de două ceasuri, membrii celui mai de temut clan interlop din Moldova mânâncă, dansează și transmit, live, pe Facebook întreaga petrecere. Urmăritorii nu par să-i creadă că au încins grătarul într-o curte și le pun întrebări în timp ce urmăresc imaginile. Răspunsul vine imediat și ne arată că- după părerea Cordunenilor- legea e interpretabilă.

  Citeste si: Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa, internaţi în spital infectaţi cu virusul Covid-19 deşi s-au vaccinat împotriva noului coronavirus- bzi.ro

  Citeste si: Șocant! A murit după ce a fost scuipată de o persoană infectată cu COVID-19. Cazul a șocat o lume întreagă

  Citeste si: Sfidarea ordonanțelor militare! Membrii clanului Corduneanu au încins grătarul pe spațiul public și au transmis live distracția: "N-am făcut nimic ilegal. Suntem la o logodnă"

  Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, filmată în timp ce avea relații intime cu Sergio! Dezvăluiri halucinante

  "Cadrul restrâns" la care se referă este, de fapt, domeniul public. Grătarul l-au aprins într-o zonă de agrement și în ciuda avertismentelor pe care le primesc pe Facebook, Cordunenii și acoliții lor își continuă distracția ilegală. În pauzele de la masă, nu se sfiesc să transmită un mesaj sincer autorităților.

  Într-un târziu, polițiștii s-au autosesizat. Însoțiți de luptători de la trupele DIAS, au spart petrecerea:.

  Amenzile n-au părut să-i deranjeze.

  La scurt timp, foștii condamnați se pozau împreună, pe Facebook.

   

  Distribuie pe:
  Galerie foto  Urmatorul articol
  Abonează-te pe

  Citește și:

  România a depășit pragul de 1.000 de victime ale COVID-19. Au fost raportate încă 11 decese în această seară

  Iulia Albu s-a măritat!? Cine este bărbatul cu care și-a refăcut viața: "Eu și soțul meu am..."

  Sfidarea ordonanțelor militare! Membrii clanului Corduneanu au încins grătarul pe spațiul public și au transmis live distracția: "N-am făcut nimic ilegal. Suntem la o...

  Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

  Super mulți bani de la stat. E vestea momentului pentru români. Când puteți depune cerere

  SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

  Îndrumarul Bisericii Ortodoxe Române. Cum vor putea fi organizate slujbele de Paști

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies