Shakira, devastată după moartea lui: "Ai plecat pentru totdeauna..."

Shakira este devastată după moartea fostului președinte argentinian Fernando de la Rua. Acesta era tatăl unui fost iubit al Shakirei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

„Dragă Fernando, ai plecat pentru totdeauna. Copiii tăi, soția ta, Ines, nepoții tăi, prietenii tăi și cu mine ne vom aminti întotdeauna cu drag de tine pentru comportamentul tău umil și pentru blândețea sufletului tău… Ai avut de dus atâtea lupte, multe dintre ele nemeritate, iar cea pentru viața ta ai dus-o cu deminitatea şi forța pe care am admirat-o întotdeauna la tine. 

Acum odihnește-te în pace și zboară într-un loc mai bun în care nu există trădări, dezamăgiri, găsește-ți liniștea și refugiul alături de părinții tăi, de fratele tău și de toți cei care te-au iubit și te-au cunoscut cu adevărat… Voi rămâne întotdeauna prietena ta, indiferent de ce s-ar întâmpla”, a scris Shakira pe Instagram, postând o poză cu Fernando de la Rua.

Shakira și fiul cel mare al lui Fernando de la Rua au avut o relație de lungă durată, iubindu-se timp de 10 ani.

fara descriere

Fostul preşedinte al Argentinei Fernando de la Rua a murit

Fernando de la Rua, fost președinte al Argentinei, a murit la vârsta de 81 de ani, la numai câteva ore după ce ajunsese de urgență la spital.

”Deplâng decesul fostului preşedinte Fernando de la Rua. Traiectoria sa democratică merită recunoaşterea tuturor argentinienilor. Suntem alături de familia sa în aceste momente”, a scris actualul președinte al Argentinei, Mauricio Macri, pe Twitter. 

Fernando de la Rua a fost preşedinte între anii 1999 şi 2001, când a fost nevoit să demisioneze în timpul celei mai grave crize economice, politice şi sociale din istoria recentă a Argentinei, potrivit Agerpres. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate