Shopping extrem în Paris pentru Andreea Banica! Sotul ei i-a tinut randul la coada la Chanel!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Deşi nu te-ai gândi că pentru astfel de produse de top, clienţii pot petrece timp îndelungat blocaţi într-o coadă fără sfârşit, în realitate shoppingul la branduri de lux din Paris pare să se desfăşoare altfel. Îndrăgita cântăreaţa Andreea Bănică a descoperit cu surprindere că pentru un Chanel se stă la coadă mai rău ca statul la pâine în perioada comunistă şi traficul actual din Bucureşti luate împreună. Invitată în prima ediţie a emisiunii Te pui cu blondele? la Antena 1, cântăreaţa i-a povestit lui Dan Negru cum se desfăşoară shoppingul de Chanel în Paris! Uite prin ce trebuie să treci pentru o poşetă!

Andreea Bănică va povesti despre o experienţă inedită de shopping în Paris, iar dacă ai la dispoziţie banii necesari pentru un Chanel, trebuie să ai şi timp pentru că o astfel de geanta se vinde ca pâinea caldă. Deşi credea că a găsit soluţia pentru o sesiune eficientă de shopping, planurile Andreei au fost date peste cap de ruşi, chinezi şi alţi turişti care au asaltat magazinul Chanel.

Îndrăgita cântăreaţă l-a rugat pe Lucian, soţul ei, să-i ţină rând, însă când s-a întors încărcată de alte şacoşe de cumpărături, a descoperit că în faţa ei era o coadă imensă de turişti străini. Aşa că poşeta Chanel bej de câteva “miuţe” a rămas în plan pentru Lucian, pe care Andreea l-a rugat să o cumpere următoarea dată când are drum prin Paris.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate