Show ametitor cu Pancu la mall! S-a imbatat crita si a iesit la agatat in echipamentul Rapidului

Capitanul giulestenilor nu a mai ajuns acasa, dupa meciul castigat de rapidisti la Cluj, si a mers direct de la aeroport la bautura, imbracat in treningul de prezentare al echipei sale. Dupa ce s-a ametit bine, Pancu a ajuns intr-un mall, unde a oferit un adevarat spectacol.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Dobre

Daniel Pancu nu trece prin cea mai buna perioada a vietii sale.  Pe plan personal, fotbalistul de 35 de ani se afla intr-un  plin divort cu sotia sa, cu care are si doi copii,  in timp ce pe plan profesional, echipa unde joaca acesta nu are deloc rezultatele asteptate.

##VIDEO1692##

De asemenea, la ultimul meci din campionat, cu U Cluj, Pancu a primit cartonas rosu si va rata sigur urmatorul joc al giulestenilor.  Acest lucru pare sa-l fi afectat foarte tare pe capitanul  Rapidului.

fara descriere

 

 

 

fara descriere

 

La intoarcerea cu echipa de la Cluj, acesta nu a mai ajuns  acasa si a preferat sa mearga direc

a bautura, in compania unor prieteni. Dupa ce s-a ametit bine de aburii alcoolului,  “Pancone” a simtit nevoia sa dea o fuga la mall, cu scopul clar de a cuceri niste femei.  Acolo insa, fotbalistul a oferit un adevarat spectacol.

Imbracat in echipamentul Rapidului, Pancu s-a luat de toate fetele care i-au iesit in cale, fara succes insa, si a deranjat pe toata lumea din jur. “In mall-ul asta nu e nicio femeie frumoasa”, a spus fotbalistul la iesirea din centrul comercial.

 

fara descriere
fara descriere

 

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate