Show erotic la fereastra închisorii! Cum fac bani pușcăriașele de la secția de femei de la Rahova? Fost deținut: ”Unele îți arătau sânii, dacă le dădeai mai mult îți arătau și restul”

Sexul în închisorile din România reprezintă un subiect tabu. Un fost deținut a vorbit în premieră despre cum își satisfac deținuții nevoile trupești.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Sexul în închisorile din România reprezintă un subiect tabu. Un fost deținut a vorbit în premieră despre cum își satisfac deținuții nevoile trupești.

Petre Negreanu, un fost deținut, acum în vârstă de 70 de ani, a mrturisit că femeile ”cazate” la penitenciarul Rahova oferă adevărate show-uri erotice, de la fereastră, bărbaților din clădirea alăturată. În schimbul unor sume de bani, acestea se dezbrăcau în fața ferestrei, spre bucuria deținuților care erau privați de femei cu lunile sau chiar cu anii. În toiul acestui tip de ”videochat” făcut la geam se nășteau adevărate relații la distanță, iar atunci când femeile deveneau mame, acestea se lăudau cu nou-născutul către ”amicul” lor de peste drum.  

Petre Negreanu: ”Majoritatea erau prostituate sau drogate”


In articol:

”La Rahova (penitenciarul Rahova n.r.), unde e secția de femei, e vis-a-vis de mai multe secții de bărbați, cea mai înaltă e secția a treia, care e la etajul 3, bineînțeles. Femeile astea îți arătau copilul, că unele nășteau în pârnaie, erau majoritatea prostituate sau drogate. Unele îți arătau sânii, doar dacă le trimieai bani de cumpărături. Dacă le trimiteai bani mai mulți, îți arătau și restul! Și atlădată, așa, de bucurie, îți arătau copilul nou-născut pe geam. Un copil născut în pușcărie... Copiii ăștia erau un fel de răsfățați ai pușcăriilor, să zic așa, pentru că erau născuți în pușcărie și probabil că toată viața lor tot prin pușcării o să și-o petreacă. Dar gardienii aveau o slăbiciune pentru copiii ăștia născuți acolo, în pușcărie”, a povestit Petre Negreanu pe Youtube.

Cum se spionau nevestele colegilor venite la vizite conjugale?

Fostul deținut spune că în unele închisori din Români se obișnuia ”spionarea” colegilor care primeau vizite conjugale. Așa ajungeau deținuții să tragă cu ochiul la nevestele colegilor de celulă care veneau la închisoare special pentru a-și satisface partenerii de viață.  

penitenciar
La penitenciar, viața e grea

”Unii mai aveau vizite conjugale cu nevestele și la Rahova, și la Jilava. La Jilava era pe PPT, acolo în zona în care se ieșea, nu era prea ideală, dar asta era. La Mărgineni era chiar lângă zona de vizite. Țin minte că pe curse, când ne duceam sau ne întorceam de la Dej, făceam escală la Mărgineni. Unii curioși se prinseser că acolo era camera conjugală și deși era un ”spion” (fereastră mică, n.r.) acolo, pe ”spion” poți să te uiți și în sensul invers, de afară înăuntru. Se uitau și o vedeau pe aia dezbrăcată cu bărbatul sau gagicul ei cum își făceau treaba. Ce să faci, oamenii se daptau la situație, nu pot să condamn decât sistemul...”, a mai spus Negreanu.

Citeste si: Divorţ-bombă în România! După 17 şi-au spus adio. S-a aflat de ce au divorţat - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

”Oricât de urâtă sau bătrână era, pentru ei era Miss Univers”

Nevoia de a vedea măcar o femeie era atât de mare încât deținuții aproape că se luau la bătaie, atunci când în peisaj apărea o reprezentantă a sexului frumos. Așa se întâmpla când pușcăriașii făceau o ”escală” la închisoarea pentru femei la la Târgșor.

deținute
Femeile, la mare căutare printre deținuți

”Când mergeam pe cursă spre Colibași sau spre Dej, se făcea escală la pârnaia de femei de la Târgșor, unde au stat și celebrități, și ministre. Tot timpul când se mergea la Târgșor, deținuții scoteau capul la ferestrele mașinii, erau disperați să vadă și ei o femeie. Era bătaie la geamuri, toată lumea voia să vadă o femeie-deținut. Foamea și dorința de femei era așa de puternică încât oamenii o luau razna când vedeau o deținută... că era bătrână, că era tânără, că era urâtă sau frumoasă, pentru ei era Miss Univers. Toți deținuii din dubă erau cu capul la ferestre”, a mai spus fostul deținut.

Citeste si: Caz șocant în Neamț! O fată de 16 ani a fost violată ani la rând de tată și apoi a rămas însărcinată cu fratele ei

Citeste si: Jandarmerița Ștefania, mișcare de ultim moment față de bărbatul care i-a luat pistolul la protestele din 10 august! Ce le-a cerut femeia judecătorilor! EXCLUSIV

Interlopi ajunși bisexuali din lipsă de femei

În fine, Petre Negreanu susține că mulți dintre interlopii duri ai României ajung bisexuali în închisoare, tocmai pentru că nu sunt obișnuiți să stea prea mult fără femei.

închisoare
Puțini suportă regimul de detenție

”Foarte mulți așa-ziși interlopi, sportivi, boxeri, judokani, karatiști... foarte mulți dintre ei nu rezistau, pentru că e dur s reziști acolo fără femei. Sistemul încearcă să te distrugă privându-te de femei, de alcool... țigări îți dau vrând-nevrând, să-și facă vânzare. Sportivii ăștia, foarte mulți deveneau bisexuali acolo, chiar dacă unii dintre ei aveau femei și copii afară, pe parcursul detenției deveneau bisexuali, asta era situația”, a încheiat Negreanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop de weekend 4-6 Decembrie 2020: Veti primi o suma de bani pe neasteptate

Urmează „super-răspândirea” COVID-19! Este cutremur total în Europa. Ce se va întâmpla de Crăciun

Cele mai delicioase chifteluțe de post. Sunt mai bune decât cele din carne. O rețetă ieftină, rapidă și extrem de sănătoasă

O studentă de la UMF a trecut prin clipe de coşmar! Un bărbat a urmărit-o până acasă, crezând că va face dragoste cu ea chiar lângă ușa vecinilor!

Câți ani de închisoare riscă tatăl și fratele lui Hamude, după ce 17 persoane au murit din cauză că au băut spirt contrafăcut: „Doar genocidul e mai grav”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies