Show marca Bahmu la tribunal! "Sunt victima familiei Prigoana!" Vezi ce i-a urat fostul sot inainte de proces! Scandalul nu s-a terminat!

Cand toata lumea credea ca furtuna dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-a linistit lucrurile au luat alta turnura! Cand inca erau certati, Adriana a intentat proces firmei Rosal, fondata de Silviu, pe motiv ca a fost concediata pe nedrept. Vedeta TV a avut infatisare azi la tribunal.##VIDEO117469##

Distribuie pe:

fara descriereAdriana Bahmuteanu nu se da batuta si nu renunta la proces pana nu primeste despagubiri din partea firmei Rosal pentru ca ar fi fost concediata pe nedreptAdriana Bahmuteanu s-a trezit dis de dimineata azi pentru a se prezenta la Curtea de Apel, in vechiul sediu al Tribunalului, in Bucuresti, unde inca se desfasoara un proces intentat de vedeta TV companiei Rosal. Adriana considera ca a fost concediata pe nedrept, totul fiind din punctul ei de vedere o razbunare a fostului sot. Scandalul a pornit in perioada cand cei doi au divortat pentru a patra oara. Desi Bahmu si Prigoana s-au impacat intre timp si chiar s-au mutat impreuna, justitia ramane oarba, iar procesul continua! Mai mult, conform Adrianei, firma Rosal a fost fondata de Silviu Prigoana, fiind condusa in prezent de fiul cel mare al acestuia, Honorius.
fara descriereHonorius Prigoana ar administra compania Rosal si, conform Adrianei, ar fi concediat-o pe aceasta la comanda tatalui sau dupa ce vedeta si fostul ei sot au divortat"Sunt o victima a familiei Prigoana si totul a fost o razbunare! Rosal are sa-mi plateasca salarii pentru mai multi ani. Sunt despagubiri, intrucat am fost concediata pe nedrept! Nu comentez care e relatia mea cu fiul cel mare al domnului Prigoana. Cu Silviu lucrurile merg bine. Mai avem neintelegeri, insa important e sa ne gandim la copii kalooga_36441" , a spus Adriana Bahmuteanu, care considera ca Honorius Prigoana a actionat la ordinele tatalui sau, dupa ce vedeta a divortat si a plecat cu cei doi copii ai cuplului de acasa.
fara descrierePrigoana senior este prins intre ciocan si nicovala! Partenera sa de viata si fiul sau cel mare se judecaDe altfel, curios unde ii pleaca partenera de viata cu noaptea in cap, afaceristul a intrebat-o pe Adriana incotro merge. Cand a auzit care e destinatia si mai ales care e motivul, acesta i-a spus, conform Adrianei Bahmuteanu: "Succes! Dar ai grija... daca o sa castigi, faci cinste, da?! kalooga_36441"
Vedeta TV sustine ca firma Rosal are sa-i plateasca despagubiri de peste 150.000 de euro. "Pentru ei e un mizilic! Atat costa o masina de gunoi!", a mai spus ea, constienta ca oricum ar fi pana la urma, banii raman tot in familie. La intrarea in sala de judecata, Bahmu a spus ca banii ii va pastra pentru cei doi copii ai cuplului in caz ca va castiga procesul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate