Și-a bătut mama cu sălbăticie, până când a rămas fără creier, pentru că nu a reușit să o violeze! Ce a făcut cu trupul ei este și mai revoltător

Un bărbat din Texas și-a ucis mama. A bătut-o cu un baston și a înjunghiat-o și până și anchetatorii au rămas șocați de ce a putut să-i facă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Lindsey Turiano, un bărbat de 58 de ani din San Antonio, Texas, și-a bătut mama cu un baston până a ucis-o. „Capul victimei era complet distrus, era imposibil să-ți dai seama că era o persoană”, au spus anchetatorii care au fost la fața locului. Mai mult, femeia nu mai avea nici creier.

Lindsey Turiano a recunoscut că și-a strangulat mama în dormitorul ei, înainte de a o dezbrăca și de a încerca să o violeze. Femeia s-a zbătut și a țipat pentru a scăpa din ghearele agresorului, iar el a început să o lovească în cap cu bastonul pe care ea îl folosea pentru a se deplasa, relatează The Sun.

Citeste si: Atenție, animal periculos! O maimuță se plimbă liberă pe străzile din București! Autoritățile nu reușesc s-o prindă

Citeste si: Imagini sfâșietoare cu Ioana, fetița de 8 ani din Mânzătești, ucisă și abandonată pe marginea drumului. Copila visa la un ghiozdan și o păpușă Barbie

Citeste si: Ce a făcut Nicolae Guță de ziua fiicei sale și a lui Beyonce de România! De ce nu vrea să mai răspundă la telefon

Ce a făcut cu trupul mamei după ce a ucis-o

În raportul întocmit de polițiști, aceștia au dezvăluit informații cutremurătoare. „Odată ce s-a asigurat că victima a murit, el a târât-o înapoi în dormitor și a făcut sex cu trupul ei neînsuflețit”, se arată în raport.

Când oamenii legii au ajuns la fața locului, victima începuse deja să se descompună. Au găsit la fața locului mai multe pahare sparte, sânge pe pereți, un cuțit rupt cu care victima fusese înjunghiată de mai multe ori.

Fiul victimei a fost reținut de polițiști și internat într-un spital de psihiatrie. Nu se știe încă ce se va întâmpla cu el sau dacă poate fi tras la răspundere penală pentru ce a făcut. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate