Și-a falsificat nunta pentru a își face fostul iubit gelos! Cum a reacționat bărbatul când a văzut „mirele”

O femeie a recurs la un gest neașteptat pentru a își face fostul iubit gelos.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Un nou trend de pe Tik Tok a scos la iveală tot felul de povești nebunești din viața utilizatorilor. Mai multe persoane și-au făcut publice poveștile și întâmplările prin care au trecut pentru a își face foști iubiți sau iubite geloase. O femeie a dezvăluit că a fost în stare să își falsifice propria nuntă pentru a primi o reacție din partea fostului ei iubit.

Într-un Tik Tok care a devenit viral, femeia a dezvăluit că a convins un prieten să îi fie mir, a angajat un fotograj profesionist și a organizat o ședință foto demnă de reviste.

„Îmi amintesc de momentul în care mi-am falsificat propria nuntă şi am avut o şedinţă foto profesională, astfel încât fostul meu iubit să mă contacteze”, a scris tânăra.

Îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, care îi pune trupul în evideță, alături de „soțul ei”, femeia a pozat mai fericită ca niciodată. În unele dintre fotografii postate pe Tik Tok se poate observa cum cei doi au pozat lângă un tort, iar femei ar fi închiriat și un local pentru a putea părea cât mai credibilă în ceea ce înseamnă nunta ei falsă.

Citeste si: Adrian Minune a stârnit hohote de râs pe pârtie: "A ieșit leopardul la zăpadă"- bzi.ro

nunta

Și-a falsificat propria nuntă pentru a atrage atentia fostului iubit 

[Sursa foto: Captura Video]

Cum a reacționat fostul iubit?

În descrierea videoclipului, femeia a mărturisit că fostul ei iubit a văzut toate fotografiile în mediul online, însă nu a reacționat la niciuna dintre ele, astfel planul femeii a eșuat.

„Cel mai rău este că s-a uitat la fotografii şi nu mi-a scris nimic”, a dezvăluit chiar tânăra, în videoclipul postat pe TikTok.

Citeste si: Un tiktoker celebru și-a pierdut viața la 19 ani, într-un accident de mașină. Gabriel Salazar, cunoscut ca "Gabenotbabe" și alți trei tineri au decedat într-o cursă fatală

În secțiunea de comentarii, internauții au început să se amuze de întreaga situație, cât să o și compătimească pe tânără. Unele persoane au întrebat-o cum ar fi reacționat dacă fostul ei iubit ar fi intervenit și cum ar fi decurs „divorțul”.

Pe de altă parte, unele femei i-au transmis că au procedat asemănător în trecut, iar acum sunt împreună cu bărbatul cu care și-au dorit dintotdeauna.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies