Și-a înjunghiat iubita de 19 ani de zeci de ori în cap și în gât! E șocant ce a făcut imediat apoi criminalul

Și-a înjunghiat iubita de 19 ani în cap și în gât

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Un bărbat de 27 de ani și-a ucis iubita de 19 ani cu zeci de lovituri de cuțit în cap și în gât. Tânărul și-a pierdut cumpătul și a săvârșit oribila faptă după o ceartă cu femeia, provocată de o discuție pe seama paternității fetiței pe care o au împreună.

Fayiah Carlos are 27 de ani, iar următorii 19 ani îi va petrece în pușcărie pentru a-și săvârși pedeapsa primită pentru oribila crimă. Christine D'Cruz a fost înjunghiată de peste 30 de ori în cap și în gât, fiind aproape decapitată.

Și-a înjunghiat iubita de 19 ani de zeci de ori în cap și în gât! E șocant ce a făcut imediat apoi criminalul

În momentul comiterii crimei, bărbatul din Australia consumase alcool, droguri și somnifere.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul bărbatului înjunghiat de Albert Balint, băiatul lui Sile Cămătaru. Sportivul a avut parte de o surpiză de proporții din partea DIICOT

Citeste si: Andreea s-a întors din Germania ca să nască în România. A ajuns de urgență la spital și au băgat-o în sala de nașteri, dar a urmat ceva halucinant: „Mi-a zis sã plec oriunde la alt spital”

Citeste si: Război între interlopi! Șeful clanului Sportivilor, săltat de pe aeroport după ce a incendiat o casă a rivalilor din familia Corduneanu

După ce și-a ucis iubita cu care era împreună de aproape 2 ani și cu care avea și o fetiță, bărbatul i-a lăsat cadavrul în baie, acoperit cu o pătură, și s-a culcat.

Familia fetei susține că știa că Fayiah Carlos este un tip violent. De altfel, cu două săptămâni înainte de crimă, mama Christinei obținuse un ordin de restricție împotriva lui, mai ales că remarcase pe corpul ei de nenumărate ori răni și vânătăi, scriu jurnaliștii de la Antena 3.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate