Și-a înscenat propria răpire ca să scape de însurătoare. Planul bine ticluit de mirele de 55 de ani

Un bărbat din Columbia în vârstă de 55 de ani și-a dat seama în ultima clipă că nu vrea să se căsătorească și a încercat să scape cu orice preț.

Distribuie pe:

Și-a înscenat propria răpire ca să scape de însurătoare. Cine l-a ajutat pe un columbian de 55 de ani


In articol:

Columbianul a fost ajutat de prietenii lui să își însceneze o răpire ca în filme. Ei sunt cei care au anunțat poliția despre falsa-răpire, întâmplată weekendul trecut în Pitalito, din sudul Columbiei.

Scenariul gândit de bărbat e demn de Hollywood. Prietenii columbianului au povestit poliției că doi bărbați înarmați, pe motociclete, au venit și l-au răpit pe mire cu doar câteva ore înainte de nuntă.

Citeste si: Nicolae Guţă s-a tatuat pe frunte în memoria tatăl său! Acesta a murit când manelistul avea doar 16 ani! După ce a devenit bogat, Guţă a ridicat un monument de marmură la locul de veci al părinţilor! FOTO

Citeste si: Interlopul Bebino, luat ”la mișto” de Sandu Lungu, după ce acesta îl provocase la o luptă! ”Unii se jucau în scutece când eu luam primul titlu mondial”

Citeste si: Cazul Caracal! Misterul oaselor din pădure: dezvăluirea făcută de profilerul Mihaela Brooks! Rămășițele umane i-au fost aduse lui Dincă sau ”plantate” acolo de altcineva

Unde a fost găsit bărbatul 

Poliția a acționat imediat și a început o operațiune de căutare. Au fost închise toate ieșirile rutiere din oraș.

Autoritățile au dat de urma bărbatului, în locuința unei rude, conform unui purtător de cuvânt al poliției, pentru un post tv.

Amicii mirelui au recunoscut că au mințit pentru a-l ajuta pe prietenul lor care ″nu dorea să aibă de-a face cu căsătoria”, a relatat cotidianul El Tiempo.

Greu de crezut, însă pentru bărbat este a doua tentativă de a scapa de căsătorie, prin înscenarea propriei răpiri. Din fericire, el nu va fi pus sub acuzare, deși a indus autoritățile în eroare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate