Și-a lăsat fiica singură în casă, timp de o săptămână, pentru a merge la petreceri. Copila de doar trei ani a fost găsită moartă de bunica ei: De foame, mâncase detergent

O mamă inconștientă din Rusia și-a lăsat fiica singură în casă, să moară de foame, pentru ca ea să plece la petreceri.

Distribuie pe:

A lăsat-o singură în casă timp de o săptămână ca să meargă la petreceri.


In articol:

Întâmplarea șocantă a avut loc anul trecut, de Valentine's Day.

Maria Plenkina, în vârstă de 21 de ani, din Rusia, și-a lăsat fetița să moară de foame, lăsând-o singură în casă, timp de mai multe zile la rând.

Copila de doar 3 anișori a fost descoperită dezbrăcată, într-o încapere friguroasă, înconjurată de ambalajele de mâncare pe care mama ei i le-a lăsat înainte să plece, și anume iaurt, pui și cârnați. Când micuța a rămas fără mâncare a început să consume detergent de rufe, aceasta fiind și cauza morții ei.

Micuța Kristina Yakovleva a fost găsită chiar de bunica ei, care este șocată de ceea ce fiica ei a putut să facă.

„M-a minţit că e totul în regulă. I-a minţit pe toţi. N-aş fi crezut niciodată că Maria este în stare de aşa ceva. Dacă aş fi văzut ceva în neregulă cu ea, aş fi luat-o pe micuţă în grija mea”, a declarat bunica fetiței moarte.

Citeste si: Veronica din Blăgești, tânăra care și-a înscenat violul, uimește din nou. De câte ori și-a trădat soțul și ce părere au socrii despre ea

Citeste si: Horia Ivanovici, atac dur la familia Cristinei Țopescu! ”Mămica regretă amarnic azi că n-a insistat cu telefoanele”

Citeste si: Mihai Gâdea, schimbare totală de look! Cum a apărut realizatorul tv după vacanță

A lăsat-o singură în casă timp de o săptămână ca să meargă la petreceri.

Ce grozăvii a mai făcut mama-petrecăreață

Asta nu e tot! Înainte ca mama denaturată să plece la distracție, a oprit apa din apartament.

Tânăra mamă este considerată ca fiind "diabolica" de către vecinii ei.

Prietena la care a fost să petreacă în toată perioada, 13 februarie-20 februarie, a mărturisit că și pe ea a dus-o de nas, spunându-i că cineva are grijă de fetiță în lipsa ei. Mai mult, Anastasia Kurpina, prietena tinerei, a mai declarat și că ea a plătit toate consumațiile Mariei din acea perioadă.

Maria nu a arătat nici un semn de regret la momentul arestării, însă a recunocut că a lăsat-o pe cea mica singură în casă atâta vreme. E a spus în fața judecătorilor că nu a avut intenția de a-și ucide fetița.

Ea riscă până la 20 de ani de închisoare, pentru infracțiunea de omor prin cruzime.

În urma unui control, psihiatrii au stabilit că Maria se afla în deplinatatea facultăților mintale, deci a avut discernământ în momentul în care a plecat și și-a lăsat fiica de doar 3 ani să moară înfometată.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate