Și-a lăsat mama să moară și a locuit timp de trei ani cu scheletul în casă! Unde au găsit-o polițiștii

O femeie este acuzată de o faptă îngrozitoare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

O femeie este acuzată de o faptă care i-a îngrozit chiar și pe anchetatorii care au aflat de ce lucru teribil a fost în stare timp de trei ani.

Potrivit anchetatorilor, femeia și-a lăsat mama să moară, apoi a stta cu cadavrul în casă timp de trei ani, fără ca cineva să bănuiască ceva.

Citeste si: Decizie incredibilă a lui Iancu Sterp după ce s-a despărțit de Roxana de la Puterea dragostei!"I-am șters toate pozele de pe Instagram”

Citeste si: Împăcare bombă în showbiz! O celebră asistentă TV s-a întors în brațele bărbatului de care nu mai voia să audă

Citeste si: Dezvăluri uluitoare! Care a fost ultima apariție în public a Corneliei Catanga cu puțin timp înainte de infarct

Delissa Crayton, în vârstă de 47 de ani, a locuit cu cadavrul în descompunere în casă, la doar câșiva metri distanță de dormitorul său. Femeia din Seguin, Texas, a fost arestată la începutul lunii, după ce autoritățile au găsit scheletul femeii în locuință.

Foto: Seguin Police Department/ Google Maps)

În urma necropsiei, s-a stabilit că este vorba despre Jacqueline Crayton, care avea 71 de ani atunci când a murit după ce a căzut în dormitorul său în anul 2016. Femeia locuia alături de fiica sa, precum și de nepoata sa, în vârstă de 15 ani.

Ce pedeapsă riscă femeia pentru fapta comisă

Potrivit poliției, Delissa nu a făcut nimiv pentru a o ajuta pe mama sa după ce s-a lovit. A lăsat-o să moară, după ce femeia a agonizat zile întregi din cauza loviturii la cap cu care s-a ales în timpul căderii. Medicii care au organizat autopsia susțin că femeia ar fi putut trăi dacă ar fi fost ajutată.

În schimb, Delissa a locuit într-un dormitor cu fiica sa, iar în celălalt a rămas trupul femeii. După ce s-a aflat de teribila moarte, femeia a fost arestată și riscă să stea în spatele gratiilor timp de 20 de ani, precum și o amendă în valoare de 10000 de dolari. În plus, a fost stabilită o cauțiune în valoare de 200000 de dolari, potrivit Metro.co.uk.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate