Și-a omorât bebelușul, imediat după ce l-a născut! Cum a fost descoperită teribila crimă

O tânără de doar 20 de ani este acuzată de o faptă îngrozitoare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Caz șocant în Botoșani. O tânără este acuzată de o faptă îngrozitoare. Femeia și-a aruncat copilul nou-născut la toaletă.

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați de medicii de la Maternitate care au tratat o tânără ce pierduse masiv sânge după naștere.

Tânăra este internată la Maternitate pe Secția de Reanimare, iar părinții și iubitul acesteia susțin că nici măcar nu știau de sarcină.

Femeia în vârstă de 20 de ani a fost plecată o perioadă în străinătate, acolo unde ar fi rămas însărcinată. Ajunsă acasă, aceasta ar fi încercat să scape de sarcină, pentru ca prietenul ei să nu știe că așteaptă un copil.

Citeste si: Ți se rupe sufletul! Care au fost ultimele cuvinte ale preotului mort în accident, cu o zi înainte de ziua lui!

Citeste si: Revoltător! Ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor: „Ce frumos, îmi faceți...”

Citeste si: Florin Salam, de urgență la spital: „Nu mai știe nimeni nimic de el...”

Ce pedeapsă riscă pentru fapta sa teribilă

A ieșit afară la patru dimineața, iar când s-a întors, era plină de sânge, așa că părinții au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul unui echipaj medical. Femeia a fost transportată de urgență la Maternitatea Botoșani.

Ajunși la fața locului, anchetatorii au găsit fătul aruncat în toaletă. Pe corpul fătului au fost găsite urme de violentă, el fiind aruncat în toaleta din curtea locuinței.

După ce va fi externată, tânăra urmează să fie anchetată de procurori și ar putea fi acuzată de pruncucidere, unde ar putea petrece până la cinci ani în închisoare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate