Și-a omorât fiul de un an și jumătate, apoi s-a sinucis. Mărturia cutremurătoare a soției: “A intrat în casă și m-a întrebat dacă sunt gata să mor”

O femeie din SUA a detaliat clipele de groază prin care a trecut când soțul ei a și-a omorât copilul de un an și jumătate, apoi s-a siuncis.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Cassandra Tanner-Miller a acordat un interviu publicației NBC5, chiar la câteva zile de la teribila tragedie care s-a petrecut chiar sub ochii ei.

Un soț agresiv și-a omorât propriul copil apoi s-a sinucis. Mărturia cutremurătoare a mamei: “A intrat în casă și m-a întrebat dacă sunt gata să mor”

Soțul ei lucra în cadrul armatei, dar începuse să consume droguri și avea un comportament violent asupra familiei. Femeia a povestit că soțul ei s-a năpustit asupra ei și a fiicei sale și a bătut-o crunt, după care și-a ucis propriul copil în vârstă de un și jumătate, cu nouă gloanțe de pistol.

Citeste si: Primele declarații ale lui Bogdan Mocanu după ce au apărut imagini cu el făcând videochat: "Eram mic, aveam facultate, chirie, tratament de plătit"

Citeste si: Și-au făcut cruce! O femeie a adoptat o fetiță de 6 ani, iar când s-a uitat pe acte a avut un șoc! Ce vârsta avea, de fapt, Natalia

Citeste si: O balerină din Timișoara, șantajată cu imagini compromițătoare cu ea în timpul partidelor de sex

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Casandra spune că lucrurile au scăpat de sub control și niciodată nu și-ar fi imaginat că soțul ei și-ar putea răni proprii copii și că el era un tată foarte iubitor. Femeia a semnalat problemele bărbatului, dar acesta nu fost niciodată verificat, având protecție din cauza uniformei de militar. 

 

Mama celor doi copii a spus că se afla în casă când a aflat că soțul ei era chiar în spatele casei și a intrat cu forța. 
“El arăta foarte indispus, dar zâmbea. M-am dus să încui ușa, dar a reușit să intre cu forța”, povestește femeia.

Cassandra mai povestește că soțul ei a întrebat-o cu zâmbetul pe buze dacă este gata să moară.
“A început să mă lovească din nou și din nou. Am început să țip cât de tare am putut, dar el mă lovea în continuare. L-am auzit râzând. Am întâlnit diavolul în acea seară. Diavolul există și a fost în casa mea. M-a întrebat: ‘Ești gata să mori?’", a spus femeia. 
Femeia a simțit că urma să moară pe podea, dar în acele momente nu-și făcea griji decât pentru cei doi copii ai ei.

 

“Monstrul a intrat în camera în care dormea băiatul meu și l-a împușcat de nouă ori, după care s-a sinucis.”, mai declară femeia, conform Daily Mail.
Poliția a ajuns la locul crimei după ce vecinii au auzit țipetele de groază ale femeii și au apelat serviciul de urgență.
Oamenii legii au găsit trupurile agresate ale femeii și fiicei sale, iar cadavrul bărbatului a fost găsit într-o altă camera, alături de copilul de un an și jumătate. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate