Și-a părăsit soția cu care făcuse trei copii pentru că nu se mai epila! Ce s-a întâmplat apoi l-a făcut să realizeze cât de mult a greșit: "Acum e prea târziu"

Un bărbat a ținut să împărtășească cea mai mare greșeală din viața lui.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Bărbatul a povestit cum a ajuns să-și părăsească soția cu care avea trei copii din cauză că nu mai era sexy, pentru că nu se mai epila, nu se mai îngrijea și nu își mai dădea cu ruj pe buze. Ce s-a întâmplat apoi l-a făcut să realizeze că a greșit. Din păcate, a fost mult prea târziu.

Bărbatul a scris o scrisoare și a împărtășit experiența trăită și cât de mult a greșit atunci când a venit vorba despre femeia care îl făcuse tăticul a trei copii.

Și-a părăsit soția cu care făcuse trei copii pentru că nu se mai epila! Ce s-a întâmplat apoi l-a făcut să realizeze cât de mult a greșit: "Acum e prea târziu"

„În viață trecem prin mai multe etape. Acum un an m-am despărțit de soție, am lăsat-o pentru o fată mai frumoasă. Fosta mea soție era grasă și pielea ei era plină de celulită și vergeturi. Pieptul și burta îi erau foarte lăsate. Câteodată nici măcar nu-și mai peria părul. Nu purta niciodată ruj și pleca din casă purtând pantofi aproape rupți. Nu se dădea niciodată cu ojă și se epila foarte rar. Refuza să poarte sutien sau să se penseze.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: O tânără din Ardeal care a fost părăsită de logodnic pentru o altă femeie s-a rugat la moaștele Sfintei Parascheva! Ce s-a întâmplat

Pe scurt: nu mai eram atras de ea. Femeia de care mă îndrăgostisem odată era doar o amintire. La exact un an după ce am părăsit-o, am cunoscut-o pe femeia care fusese odată soția mea. Strălucea de fericire. Era incredibil de frumoasă și pierduse mult în greutate. Buzele ei străluceau cu cel mai roșu ruj pe care l-am văzut vreodată. Rochia pe care o purta i se potrivea perfect. Corpul ei nu trăda deloc faptul că avusese 3 copii (ai mei).

Atunci m-am oprit puțin și m-am gîndit la cele câteva kilograme în plus. Ele veniseră din cauza sarcinii. Avea cu siguranță o burtă mai mare, dar aceea este burta care mi-a oferit mie cele mai frumoase cadouri ale vieții mele.

Celulita ei? Toată fiindcă nu avusese timp să meargă la sală. Trebuia să aibă grijă de copiii noștri în fiecare secundă. Nu se epila și nu își peria părul pentru că nu avea timp. Nu purta sutien fiindcă așa era mai ușor să-l alăpteze pe fiul nostru cel mic. Ea gătea, făcea curățenie, călca, și le făcea pe toate zâmbind. Își iubea familia și viața era perfectă pentru ea.

Așa că eu vreau să spun ceva azi. Știu cum e să ai o femeie reală acasă, dar eu am distrus totul. Am spus că nu o vreau. Am schimbat frumusețea reală pe cea superficială. Nu i-am putut înțelege și aprecia fericirea pură de a fi soția mea și mama copiilor mei. Acum își petrece cea mai mare parte a timpului cu fiul nostru cel mai mic, Benjamin. El are doar un an. Celălalt are doi ani și nu mai are nevoie de atât de multă atenție. Așa că acum a avut timp să aibă grijă și de ea. A înțeles că nu are nevoie ca un idiot ca mine să înțeleagă prin ce trece și să o aprecieze. Nu am înțeles-o atunci, și acum e prea târziu.”

Urmatorul articol
Citește și:

Ce a apărut pe contul de Instagram al Siminei! Ce sex are bebelușul ei cu Zănoagă?

Gabriela Cristea, declarații despre al treilea copil

Gafa incredibilă a Ralucăi Munte de la Puterea dragostei! Face tratamente corporale ca să scape de kilogramele în plus și de celulită, iar după mănâncă pizza

Cătălin Măruță a strâns-o în brațe, a pupat-o și i-a făcut o declarație! Nu e Andra! "În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică"

Primarul din Sadova a murit când se pregătea să sărbătorească! Eugen Safta s-a stins din viață în acest loc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies