O româncă de 32 de ani și-a plătit amantul, ca să îi ucidă soțul

Nicoleta Postolici și soțul ei, Mario Monaco

Actualitate

Și-a plătit amantul ca să-i ucidă soțul. Gestul halucinant al unei românce din Galați l-a costat viața pe un italian de 64 de ani

O femeie de 32 de ani a plănuit luni de zile să-și ucidă soțul, cu care era împreună de la 19 ani.

Nicoleta Postolici, o româncă de 32 de ani din Galați, a pus la cale un plan desprins parcă din filme pentru a scăpa de italianul cu care era căsătorită. Tânăra, care avea o relație extraconjugală, și-a plătit amantul ca să-i omoare soțul.

Citeste si: EXCLUSIV! Studentul acuzat de dubla crimă din Iași va mai sta după gratii. Anchetatorilor le lipsesc probe importante din dosar

Românca era împreună cu soțul ei de 12 ani

Nicoleta Postolici și Mario Monaco erau împreună de 12 ani și locuiau de mai mult timp în localitatea Buciumeni, din județul Galaţi. În vara anului 2019, însă, românca a început să aibă relații extraconjugale cu un tânăr de 21 de ani, iar de atunci, spun vecinii, nici nu mai voia să audă de soțul ei: "Ipoteza de la care a pornit inculpata a fost una simplă, naturală, reprezentată de lipsa de experienţă a inculpatului, peste care s-a suprapus începutul unei relaţii amoroase cu inculpata.

Aceasta era o femeie care părea să nu poată trăi fără el („mă sinucid dacă mă laşi”) şi care, totuşi, de fiecare dată, inevitabil, revenea la soţul său acasă"
, a stabilit procurorul de caz, potrivit de adevărul.ro.

Pentru că își dorea tot mai mult să rupă orice legătură cu bărbatul cu care era căsătorită și să rămână cu cel de care se îndrăgostise în timpul mariajului, femeia de 32 de ani s-a gândit să plătească pe cineva pentru a-i ucide soțul.

Chiar unul dintre consăteni a declarat ca aceasta i-a cerut de mai multe ori să procure o substanță care să îl "adoarmă de tot pe Mario".

Nicoleta Postolici a plănuit crima în cel mai mic detaliu

Nicoleta Postolici și soțul ei, Mario Monaco

[Sursa foto: Facebook]

Localnicul și alți vecini au refuzat, însă, "oferta", așa că "sarcina" i-a revenit amantului femeii și unui prieten al acestuia, care au acceptat să-l ucidă pe Mario Monaco pentru 2.500 de lei. Înainte de tragedie, tânăra a plănuit totul până la cel mai mic detaliu.

În ziua în care soțul ei a fost ucis, Nicoleta a iscat un conflict și l-a provocat pe italian să o lovească. Bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a început să o agreseze cu pumnii, în zona feței.

Pentru a-și crea un alibi, femeia a fugit la părinții ei, apoi și-a anunțat amantul. În acel moment, iubitul Nicoletei și prietenul lui au intrat în casa italianului și i-au înfipt o țeavă metalică în cap. Deși tânăra s-a întors acasă și a alertat autoritățile, pentru a nu da nimic de bănuit, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 64 de ani.

Femeia era împreună cu soțul ei de 12 ani

Nicoleta Postolici și soțul ei, Mario Monaco

[Sursa foto: Facebook]

Instanța a stabilit pedepse dure pentru cei trei complici

Nicoleta Postolici, iubitul ei și complicele acestuia au fost prinși de autorități, la o zi de la tragedie. În urma cercetărilor, femeia a fost condamnată la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru instigare la omor calificat.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citeste si: Explicații cutremurătoare în cazul femeii, care și-a lăsat bebelușul să moară în frig, aruncat într-o grădină: ”Nu are lapte, nu are rost să se complice”

O sentință similară a primit și amantul acesteia, George Andrei Huţănaşu. Pentru Adrian Bogdan Chirvăsuţă, cel de-al doilea bărbat care a ajutat la uciderea italianului, Curtea de Apel Galaţi a stabilit o pedeapsă de 10 ani de închisoare, pentru omor calificat.

Femeia și cei doi complici au fost condamnați pentru omor calificat

Nicoleta Postolici și soțul ei, Mario Monaco

[Sursa foto: Facebook]