Și-a recăpătat vederea la 63 de ani după ce a fost operată de o tumoare gigant pe creier: „Îmi vine să plâng”

Femeia are numai cuvinte de laudă la adresa celor care au operat-o!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

O echipă medicală de la Spitalului Clinic de Urgență "Prof. Dr. N. Oblu" Iași i-a readus zâmbetul pe buze unei paciente, în vârstă de 63 de ani, care credea că viața ei se va desfășura până la moarte în întuneric. Aceasta avea la baza craniului o tumoare gigant, de circa 8 centimentri, care îi apăsa pe nervi și din această cauză nu mai putea să vadă. Intervenția

chirurgicală a fost un adevărat succes, însă a fost și extrem de dificilă și a durat aproximativ șapte ore. 

După două zile de la intervenție, bătrâna a început să vadă, iar după ce își va opera și cataracta de care suferă, cadrele medicale speră ca aceasta să se recupereze complet

„O tumoră care avea aproape 8 cm și care era situată foarte prost, la baza craniului. Și în plus împingea și îngloba structuri foarte importante cerebrale, vase importante, nervii optici și care nu vedea nimic, nici lumina de trei săptămâni. A fost o provocare pentru noi să operăm pacienta. După ce am discutat riscurile cu familia și pacienta, ni le-am asumat împreună și am hotărât să o operăm. A fost o operație dificilă și a durat 7 ore.

Dar după operație, plăcuta surpriză a fost că la două zile, nu numai că a mers bine și și-a revenit foarte bine, la doar două zile a început să

vadă. Nu vede încă perfect, dar odată ce o să-și rezolve cataracta de pe ochiul stâng sperăm să vadă foarte bine. Nu vede perfect, dar începe să distingă contururi și avem speranța să vadă din ce în ce mai bine. Noi pentru asta suntem aici, să încercăm să ajutăm pe fiecare. Iar când ai un asemenea caz deosebit și pentru noi a fost o surpriză extrem, extrem de plăcută", declară Marius Dabija, unul dintre medici. 

Citeste si: Ce se mănâncă de Sânziene, sărbătoarea denumită şi Drăgaica- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Pacienta a avut un șoc când medicii i-au pus diagnosticul 

Elena Dalea, pensionara în vârstă de 63 de ani, are numai cuvinte de laudă la adresa celor care au operat-o.

Recunoaște că atunci când medicii au diagnosticat-o cu o tumoare gigant și i-au spus că trebuie să o opereze, s-a cam speriat. Acum răsuflă ușurată, căci ce a fost mai greu a trecut și și-a recăpătat vederea. 

Citeste si: Camelia Mitoșeru, declarații dureroase despre operația prin care a trecut: „Pusesem bani deoparte pentru mormânt”

„Am venit aici la spital să-mi fac o operație de cap, deși nu mă durea și eu aveam răul acolo. Nu am avut nici o durere, sperietura asta de film care mi-a ieșit că am tumora asta. Vai … și la creier, toți ne-am speriat și de asta îmi vine să plâng acum. Am venit aici și după cum se vede sunt bine, mulțumesc. De mi-aș opera și ochii cum mi-au reparat capul. De personal am fost foarte mulțumită. Medicii sunt foarte acceptabili, foarte buni, foarte de treabă, au calități bune. Asta contează, durerea omului să o salveze. Fiecare se mulțumește și îi vine să sară în sus de bucurie. Mie îmi pare rău și după personal, m-aș muta aici", a declara Elena Delea, pacienta.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Camelia Mitoșeru, dezvăluiri despre tumoarea pe creier! Cum a aflat mama lui Mihai Mitoșeru că e bolnavă: „Ăsta mi-a crescut în 10 ani în cap”

Incredibil cum arată Camelia Mitoșeru după operația pe creier! Actrița face primele dezvăluiri despre starea sa de sănătate: "Nu mi-a fost frică de riscuri"

O studentă de la Medicină a primit a doua șansă la viață! Tânăra, salvată din comă profundă, după ce a fost operată de urgență pe creier

6 zodii vor face față provocărilor. Vărsătorii vor fi sfătuiți să strângă cureaua

Se schimbă harta Europei. Va înceta să mai existe! Rusia o va rade de pe fața pământului

Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei! Vedeta nu mai ascunde nimic: „Divergențele apar din varii motive”

Imagini în premieră cu iubita lui George Simion. Ea este Ilinca, viitoarea soție a liderului AUR

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies