Și-a ucis bebelușul și a dat vina pe celălalt copil! O căutare pe Google l-a dat de gol

Un bărbat de 33 de ani și-a ucis copilul de doar două săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Și-a ucis bebelușul și a dat vina pe celălalt copil! O căutare pe Google l-a dat de gol


In articol:

Un bărbat din Statele Unite ale Amercii și-a ucis bebelușul nou-născut. Michael Anthony Herkal, în vârstă de 33 de ani, l-a omorât cu bestialitate pe fiul lui de doar 13 zile. Tatăl l-a bătut și l-a zguduit pe bebeluș, provocându-i acestuia o leziune cerebrală care i-a fost fatal, relatează The Sun. Deși a fost transportat la spital, a murit la două zile după internare.

Citeste si: Mirela Vaida l-a făcut praf pe Viorel Stegaru. Nu a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume: „Nu te mai baza că te ajutăm. Nu mai vrem. Ai înțeles?”

Citeste si: Cum vor merge din iunie, elevii la școală! Reguli clare pentru cum vor arăta clasele în perioada stării de alertă

Citeste si: Un bărbat bolnav de cancer pulmonar a murit! Operația lui a fost anulată pentru că toate paturile erau pentru pacienții infectați cu coronavirus

Tatăl a încercat să dea vina pe celălalt copil

Michael Anthony Herkal nu a vrut să recunoască faptul că, după o ceartă cu iubita lui, s-a răzbunat pe bebeluș. În schimb, a povestit că de vină pentru rănile lui ar fi fost celălalt fiu, cu doar câțiva ani mai mare.

Adevărul a ieșit la iveală după ce s-a aflat că bărbatul în vârstă de 33 de ani și-a petrecut mai bine de o oră căutând pe Google „cineva a arunat bebelușul pe podea”, „bebelușul este albastru”, „bebelușul respira greu”, înainte de a suna la 112.

În fața judecătorilor, Michael Anthony Herkal și-a recunoscut crima. El a fost condamnat la 24 de ani de închisoare pentru uciderea fiului lui de nici două săptămâni.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate