Și-au dus fata de 14 ani la spital speriați că are o tumoră! Medicii din Botoșani au descoperit că e însărcinată în nouă luni

O adolescentă de 14 ani din Botoşani a stat timp de nouă luni cu un copil în pântece, însă nu știa că este însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

 


In articol:

Nici familia nu a observat modificările, până într-o zi când o rudă a sesizat că ceva nu e bine cu minora. Însă, aceștia au bănuit că ar avea o tumoră care creştea în stomac.

Timp de nouă luni, nimini nu şi-a pus întrebarea ce se întâmplă cu fetiţa, iar în ziua în care i-a venit sorocul și se simțea rău. Au chemat o ambulanță pentru a fi transportată la spital. Rudele erau disperate, crezând în continuare că este pe moarte din cauza tumorii care îi creştea în pântece.
Medicii de pe ambulanță au realizat că fata este, de fapt, însărcinată şi că a intrat în travaliu.

După câteva ore, minora a născut un copil perfect sănătos, iar membri familiei au crezut că e vorba de un miracol.

Și-au dus fata de 14 ani la spital speriați că are o tumoră! Medicii din Botoșani au descoperit că e însărcinată în nouă luni

"A primit un cadou frumos de ziua ei"

"Copila a împlinit duminică 14 ani şi a primit un cadou frumos de ziua ei. Nu este nici prima, nici ultima care trece prin asta. Părinţii susţin că nu au ştiut nimic despre sarcină, că au crezut în tot acest timp că este vorba de ceva mai grav. Ei sunt extrem de înstăriţi. Nu ştim dacă au vrut de fapt să ţină ascuns acest secret, cert este că au rămas toţi şocaţi. Tânăra a născut un copil sănătos, ambii sunt în afara oricărui pericol. S-a deschis o anchetă şi vom vedea ce se întâmplă.",a declarat asistenul social din zona Truşeşti, judeţul Botoşani, cel responsabil de cazul fetiţei, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Prima defilare, primele scântei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Nicoleta Luciu, peripețiile copilăriei. I-a furat banii mamei sale ca să-și cumpere dulciuri: "Am mâncat o bătaie…"

Citeste si: O femeie de 58 de ani le da lecții de voință tinerilor. Este elevă în clasa a III-a și vrea să devină premiantă: „Sunt veselă acum că știu să răspund la școală”

Minora ar fi întreţinut relaţii intime cu un coleg de şcoală, dar nu a vorbit despre asca nu nimeni.

"Fata umbla cu un băiat de la Şcoala cu program sportiv, acolo unde învaţă. Cu el ar fi întreţinut relaţii sexuale şi cred că i-a fost frică să povestească părinţilor, cine ştie. Mama ei spune că nu a ştiut nimic, dar ei au mulţi bani, de ce nu au dus-o la spital?", a mai povestit aceeași sursă pentru spynews.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate