Și-au ucis în bătaie bebelușul de nouă luni! Dezvăluiri șocante: "Îl lovea cu palmele peste faţă, cu o vargă, îl izbea de pat ori de perete"

Doi tineri în vârstă de 23 de ani din Suceava au fost condamnați la închisoare după ce și-au ucis în bătaie copilul de doar nouă luni. Faptele s-au petrecut în urmă cu trei ani.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Tribunalul Suceava s-a pronunţat în cazul a doi tineri din comuna Fântânele care şi-au agresat copilul în vârstă de nouă luni până l-au ucis. Mama a primit 15 ani de închisoare, iar tatăl 12. În prezent, tinerii au 23 de ani, dar faptele au fost produse în urmă cu trei ani.

Citeste si: Mesajul impresionant al lui Lucian Mîndruță după moartea lui Ducu Darie: "Avea nevoie de un ficat nou, dar nu s-a băgat în față"

Citeste si: Reacția Teatrului Bulandra după moartea lui Ducu Darie! Regizorul a fost directorul teatrului

Citeste si: Decizia halucinantă a autorităților: Nuțu Cămătaru își primește cămila înapoi. Motivele pentru care animalul a revenit în posesia lui

Tinerii în vârstă de 23 de ani riscă ani grei de închisoare 

„Inculpatul Rădi Claudiu – Ilie a exercitat de nenumărate ori acte de violenţă asupra victimei - mai precis îl lovea cu palmele peste faţă, îl lovea cu o vargă, îl izbea de pat ori de perete, i-a aplicat chiar şi o lovitură cu pumnul în burtă, toate aceste violenţe fiind determinate de faptul că victima îşi îngăduia să plângă în momente nepotrivite pentru inculpat”, au arătat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Copilul a murit în aprilie 2016, inițial fiind dus la spital cu urme de lovituri pe tot corpul și vânătăi. Mama le-a declarat polițiștilor că bebelușul a fost bătut de tată. Ulterior, a schimbat declarația şi le-a spus poliţiştilor că el căzuse din pat. O lună mai târziu, pe 16 mai, copilul a decedat.

„Conform concluziilor cuprinse în raportul medico - legal, moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio - respiratorii acute consecinţa unui traumatism cranio-cerebral obiectivat prin factură de bază craniană, hemoragie subarahnoidiană cerebrală difuză, fină lamă de hematom subdural şi edem cerebral marcat. Între leziunile constatate şi deces există legătură directă de cauzalitate”, au declarat procurorii suceveni.

Magistrații Judecătoriei Suceava au condamnat-o pe femeie la 15 ani de închisoare pentru violenţă în familie cu referire la infracţiunea de omor. Tatăl s-a ales cu o pedeapsă de 12 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie relativ la infracţiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Decizia nu este însă definitivă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate