Si fara concert, si cu banii luati! Costin Marculescu: “Nu am mai facut spectacolul aniversar pentru ca nu am avut cand sa ma ocup! M-am insurat si sunt in plin scandal”

Costin Marculescu dorea sa organizeze pe 11 iunie un concert aniversar, cu ocazia a celor 30 de ani de televiziune pe care i-a implinit. Pentru acest spectacol ce urma sa aiba loc la Sala Palatului, actorul s-a pregatit cu multe luni inainte. Din cauza unor dispute intre artistii care urcau pe scena in cadrul acestui spectacol, Marculescu s-a vazut nevoit sa amane show-ul.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereCostin Marculescu a investit bani in pliante, afise, a platit sala - in jur de 600 de milioane de lei vechi, iar cu cateva saptamani inainte de spectacol s-a trezit ca trebuie sa-l amane. Actorul s-a certat cu un impresar pe motiv ca initial i-a spus ca artistii vor canta, dupa care s-a razgandit.

Mai apoi, Marculescu ar fi aflat ca de fapt Andreea Banica si Alex Velea nu doreau sa urce pe scena, pe 11 iunie, pentru ca la acest spectacol erau programati sa cante si manelisti.fara descriereAsa arata afisul care anunta spectacolul lui Marculescu

Ca sa scape de nebunie, Marculescu a amanat spectacolul pentru aceasta toamna, mai exact in septembrie. Luna a trecut, iar show-ul nu a avut loc.

“Nu am avut timp sa ma ocup de acest spectacol. L-am amanat din iunie pentru septambrie, dar a aparut Ela in viata mea. In septembrie m-am insurat si de atunci numai in plin scandal suntem. Nu ne tihneste sa ne traim iubirea, casnicia. Se trezesc unii si altii care sa-mi murdareasca cu vorbe urate sotia si casnicia. Probabil voi face si acest spectacol, dar nu acum”, ne-a spus Marculescu.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate