Si fiica lui Hagi joaca! “Regele” dezvaluie care e marea pasiune a Chirei.  Fata e plecata la Londra pentru cursuri de teatru

Ori de cate ori vine vorba desprea Chira, fata lui Gica Hagi, cel mai valoros fotbalist roman al tuturor timpurilor, se lumineaza imediat. Gica este mandru ca fiica lui a ales sa mearga pe drumul artei: vrea sa devina actrita.

Distribuie pe:

fara descriereDeunazi, Gica Hagi a dezvaluit pentru WOWbiz.ro amanunte inedite despre pasiunea fiicei sale. “Chiar zilele astea este plecata la Londra pentru cateva cursuri de specialitate. Tot timpul cauta sa se informeze cu ceea ce este nou in domeniu, vizioneaza zeci de casete cu piese de teatru cunoscute. Aproape ca nici nu iese din casa. Este dedicata in totalitate pasiunii ei”, ne-a precizat Hagi. “Regele” a precizat ca fiica lui si-ar dori sa faca aceste cursuri si in Bucuresti, dar este mai greu sa gasesti grupe deja gata formate. “Mi-a spus ca si-ar dori sa lucreze intr-un soi de atelier de lucru specializat pe acest domeniu. E mai greu de gasit, dar nu renuntam”, a mai spus Hagi, care, din punctul lui de vedere nu are preferinte legate de rolurile pe care le-ar putea interpreta fata lui. “Eu nu ma bag, o las pe ea sa aleaga. Oricum are o personalitate foarte puternica. Daca ea isi propune ceva, nu are cum sa nu reuseasca”, a mai adaugat Hagi.

fara descriere“Binecuvantata ” de Radu Beligan

In urma cu doi ani, familia Hagi a vizionat piesa de teatru “Egoistul”, avandu-l in rolul principal pe maestrul Radu Beligan. La finalul reprezentatiei, Gica Hagi a urcat pe scena, impreuna cu fiica lui, oferindu-i maestrului un imens cos cu flori. Radu Beligan, care s-a declarat un fan al marelui fotbalist, a mangaiat-o pe frunte pe Chira, “binecuvantand-o” pentru viitoarea cariera de actrita.   


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate