Si "zeitele" joaca poker! Nadia Comaneci a dezvaluit pentru WOWbiz.ro ca intra doar in cazinourile din Las Vegas impreuna cu sotul ei, Bart Conner

Cand merge in Las Vegas, impreuna cu sotul ei, Bart Conner, Nadia Comaneci intra si in celebrele cazinouri americane. Obisnuieste sa joace poker, doar din amuzament.

Distribuie pe:

fara descriere
Nadia Comaneci, cotata drept cea mai valoroasa gimnasta a lumii din istorie, ne-a declarat cu o sinceritate dezarmanta ca obisnuieste, ori de cate ori ajunge in Las Vegas, sa intre impreuna cu sotul ei, Bart Conner, intr-un cazinou pentru a juca poker. Dar doar din amuzament. "Atunci cand ajung cu Bart in Las Vegas, stim ca daca intram intr-un cazinou avem o suma de bani pe care o consideram din start ca pierduta. Pentru a castiga trebuie sa ai noroc. Eu am o vorba: spun ca aceasta suma reprezinta contributia noastra pentru prosperitatea statului Nevada", a declarat amuzata, pentru WOWbiz.ro, Nadia Comaneci.

Intrebat care este suma pe care o pune de regula la bataie, Nadia a raspuns cu multa diplomatie. "Nu pot sa dau cifre dar sa nu va ganditi ca este o suma foarte mare. Noi jucam din amuzament. Si doar cand mergem in Las Vegas", a adaugat Nadia pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate