Sicriele, crucile şi coroanele de flori, interzise pe stradă! Care este motivul. Sancțiunile vor începe de la 1 ianuarie 2020

Decizie surprinzătoare luată de autoritățile din Alexandra. Sancțiunile vor începe de la 1 ianuarie 2020.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Sicriele, crucile şi coroanele de flori vor fi interzise pe străzile din Alexandria (județul Teleorman) de la 1 ianuarie 2020.

Decizia a fost luată de autoritățile din municipiu după ce locuitorii din Alexandria s-au plâns că le creează un disconfort psihic să vadă aceste obiecte funerare.

Sicriele, crucile şi coroanele de flori, interzise pe stradă!

"Am primit sesizări de la mai mulţi cetăţeni în legătură cu sicriele, coroanele funerare şi crucile expuse pe trotuare, în faţa magazinelor de pompe funebre. Pe lângă aspectul inestetic, creează şi un disconfort psihic. Şi pot să spun că majoritatea sesizărilor au venit din partea unor persoane tinere, până în 30 de ani. Astfel, am iniţiat proiectul de hotărâre adoptat astăzi de consilieri", a declarat primarul Alexandriei, Victor Drăguşin.

Spaţiile amenajate pentru pompe funebre vor fi nevoite să aibă geamuri fumurii, care să mascheze sicriele, coroanele şi crucile. Firmele care nu vor respecta această regulă de la 1 ianuarie 2020 vor fi sancţionate şi suspendate până când intră în legalitate.

Citeste si: Vestea tristă de astăzi! S-a stins la 102 ani! Anunțul a apărut pe pagina de Facebook a lui Mihai Șora

Citeste si: Vremea se schimbă! Avertizare de la ANM: Vine frigul

Citeste si: Un nou deces cutremură lumea sportului! A murit la numai 24 de ani

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate