Radu Dinu, românul găsit mort, după ce a fost înghițit de apele mării din Grecia.

Radu Dinu, românul găsit mort, după ce a fost înghițit de apele mării din Grecia.

Stiri

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Radu Dinu, românul mort în Grecia, a fost adus în țară! Șiroaie de lacrimi la căpătâiul tânărului de 25 de ani

Familia, prietenii, colegii de muncă și vecinii au venit pentru a-și lua rămas-bun de la tânărul de 25 de ani, găsit mort de autoritățile elene după 5 zile de căutări disperate.

Radu Dinu se afla în concediu împreună cu colegii de muncă, dar și cu iubita lui, cu care urma să se căsătorească. Au ales ca destinație Lefkada, una dintre cele mai populare locuri din Grecia în rândul conaționalilor. Weekendul trecut s-a aventurat în apele mării, iar de acolo nu a mai ieșit viu. Autoritățile au format echipe de căutare și nu s-au lăsat până nu l-au găsit. Din nefericire, tânărul în vârstă de 25 de ani și-a dat ultima suflare, după ce a fost tras printre valuri de curenții puternici. 

Prietenii, apropiații și familia au vărsat lacrimi amare la aflarea veștii, iar acum urmează un moment greu pentru toată lumea. Trupul neînsuflețit al tânărului a ajuns în România, iar acum toată lumea se pregătește să-și ia rămas-bun de la el și să-l conducă pe ultimul drum. 

Radu Dinu s-a întors acasă în sicriu, după vacanța în Lefkada. Familia se pregătește de înmormântare 

Citeste si: Detaliu neașteptat în cazul românului mort în Grecia. Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de plecarea lui Radu Dinu în Lefkada. Nimic nu avea să prevestească tragedia

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Radu Dinu a ajuns în România. Tânărul este fiul primarului Amărăştii de Jos, judeţul Dolj și avea tot viitorul în față. Cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă la adresa lui și povestesc că era un exemplu demn de urmat. Lucra la o firmă de IT care l-a recrutat încă din primul an de facultate, era sportiv, îi plăcea viața și avea o iubită cu care urma să se însoare. Totul s-a năruit în momentul în care a intrat să înoate în apă, iar prietenii lui nu au mai putut să-l salveze. 

Citeste si: Radu, românul care s-a înecat în Lefkada, se pregătea de nuntă. Logodnica lui este acum în stare de șoc

Toată lumea este devastată, iar la căpătâiul lui este multă suferință, durere și șiroaie de lacrimi. Prietenii, colegii de muncă, vecinii și familia au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu tânărului. Momentul în care oamenii l-au văzut în sicriu i-a îngenuncheat. Părinții lui Radu Dinu au mers pentru a-și indetifica fiul și pentru a-l lua acasă și să-i organizeze înmormântarea.