Sighișoara, soția lui Dorin Cioabă, e manager! Ce salariu are nevasta ”regelui romilor” EXCLUSIV

Sighișoara, soția lui Dorin Cioabă este manager la o firmă din Sibiu, unde soțul ei este jurist.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Dorin Cioaba si sotia Sighisoara
Dorin Cioaba si sotia Sighisoara au o firma in Sibiu[Sursa foto: Facebook]

Dorin Cioabă a candidat la alegerile locale, el dorindu-și să ocupe fotoliul de primar al Sibiului. Așa se face că ”regele romilor” și-a depus, așa cum era legal, declarația de avere.


In articol:

Conform acesteia, Dorin Cioabă este angajat ca jurist la SC ”Atelierul de meșteșuguri”, unde soția sa, Sighișoara este manager. Firma are ca domeniu de activitate ”fabricarea amblajelor ușoare de metal”, iar în ultimii ani a fost pe pierderi.

Mai exact, conform datelor din actele financiare depuse la Ministerul Finanțelor, în 2019, a avut o cifră de afaceri netă de 49.429 lei și pierderi mai mari, de 66.796 lei. Și cu un an în urmă, firma a avut pierderi de 99.142 de lei, însă cifra de afaceri a fost mai mare – 106.645 de lei.

Citeste si: Relația dintre Burcea și Viviana a devenit o telenovelă. Și-a făcut bagajele și a plecat - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Sighisoara, sotia lui Dorin Cioaba
Sighisoara, sotia lui Dorin Cioaba, este manager[Sursa foto: Facebook]

Dorin Cioabă e juristul firmei unde nevasta e manager

Firma condusă de Sighișoara Cioabă are doar doi angajați, ea și soțul ei, care și are salariu mai mare ca managerul. Din declarația de avere, reiese că Dorin Cioabă în calitate de jurist a avut un venit anual de 24.000 de lei, adică 2.000 de lei pe lună, iar Sighișoara doar 20.000 de lei, adică circa 1.600 de lei pe lună.

Dorin Cioabă, ”regele romilor” a spus că a candidat la alegerile locale pentru că a observat că sibienii aleg de fiecare dată drept edil un reprezentant al minorității, chiar dacă e vorba despre minoritatea germană.

"Am zis că poate electoratul din Sibiu are înclinaţie spre minorităţi. Dacă nu vrea să voteze candidatul PNL-ului, PSD-ului, a votat nemţii, acum e rândul nostru, poate să voteze un rom", a explicat Dorin Cioabă în campania electorală. Însă după alegeri, ”regele romilor” a fost extrem de supărat. El susține că nu a obținut decât 80 de voturi pentru că a fost sabotat. Dorin Cioabă spune că mulți romi nu știu carte, iar ei au căutat căsuța după sigla partidului, ”asul de treflă”, iar în căsuța lui de pe buletinul de vot nu se afla decât numele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Luni 30 Noiembrie 2020: VĂRSĂTORII ȘI TAURII vor avea parte de multă fericire și bunăstare în familie

BREAKING NEWS: Decizia RADICALĂ a lui Orban: Singura decizie pe care am luat-o clar. Românii trebuie să o știe

Teo Trandafir a spus adevărul după 20 de ani. A avut o relație secretă cu Mircea Badea? Nimeni nu se aștepta la aceste dezvăluiri intime

Nepoata sexy a Regelui Cioabă e mândria rromilor! Uite-o pe Andreea cum pozează provocator pe canapelele aurite ale reședinței regale! FOTO

Regele Cioabă și-a înfuriat supușii după ce și-a umplut masa de Rusalii cu fripturi și a tăiat gâtul unei oi: “Dați la săraci, așa puteți slăvi pe Dumnezeu!” FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies