Sigur nu stiai de aceasta pasiune secreta a regretatului Nae Lazarescu! Actorul era indragostit de arheologie si a participat la deschiderea unui mormant celebru!

Putini stiu de pasiunea secreta a regretatului actor Nae Lazarescu, arheologia. Artistul a participat in anii 90 la redeschiderea unui mormant celebru, explorat pentru prima data la inceputul anilor 30.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereActorul Nae Lazarescu a fost pasionat de arheologieNae Lazarescu a facut parte dintr-un grup restrans care in anii 90 a participat la un eveniment istoric desfasurat pe Insula Snagov. La manastirea de aici, actorul a luat parte la redeschiderea unui mormant aflat la intrarea in altarul bisericii, mai exact locul de odihna vesnica a domnitorului Vlad Tepes!
fara descrierePresupusul mormant al domnitorului Vlad Tepes e amplasat in fata altarului Manastirii SnagovMormantul fusese explorat la inceputul anilor 30 de catre arheologul Dinu Rosetti, care a afirmat ulterior ca acolo isi doarme somnul de veci celebrul Dracula.
fara descriereManastirea este construita pe o insula din centrul lacului SnagovNae Lazarescu, pasionat de istorie, era un apropiat al arheologilor care au redeschis mormantul. Au descoperit atunci cateva oase de cal datate din neolitic, cateva bijuterii si o mantie. Practic, nimic din aceste lucruri nu reprezinta o dovada concreta ca acolo ar fi fost inmormantat Vlad Tepes.
Actorul Nae Lazarescu a tras definitiv cortina in dimineata acestei zilei, la varsta de 72 de ani.

sursa foto: fundatiasnagov.ro, wikipedia.org

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate