Sigur vrei sa citesti asta - Cat ai de trait in functie de zodie

In ciuda faptului ca mai nimeni nu isi doreste cu adevarat sa stie exact cam cat va avea de trait, astrologii sustin totusi ca semnul zodiacal sub care este nascuta o persoana poate sa denote cat de lunga va fi viata acelei persoane.

Distribuie pe:

fara descriereDatele oferite de astrologi nu sunt exacte, ei insisi recunoscand ca nimeni nu poate sti exact cand va muri o persoana sau cat mai are de trait acea persoana. Cu toate acestea insa, statisticile realizate arata ca, in functie de zodie, exista un anumit numar de ani de viata destinati fiecarui om.

Cu specificatia ca datele nu trebuie sa panicheze pe nimeni si ca pana la urma este vorba doar despre un horoscop, iata cat spun astrologii ca ai de trait, in functie de zodie.

BERBEC


Berbecii sunt persoane carora nu le este frica sa isi asume unele riscuri. Fie ca este vorba despre riscuri financiare sau riscuri care le pot pune sanatatea in pericol, pentru Berbeci este mult mai important rezultatul pe care il pot obtine atunci cand se expun la astfel de riscuri. Asa ca de multe ori aleg o cale aproape autodistructiva pentru a realiza ceva. Toate aceste alegeri au efecte asupra sanatatii care, in cele mai multe cazuri, devine subreda spre sfarsitul vietii. Potrivit astrologilor, nativii din Berbec traiesc inte 75-85 de ani.

TAUR

Taurii duc o viata destul de agitata si ei la randul lor, insa nu se vaita mai niciodata. Se lupta destul de mult si isi consuma o mare parte din energie astfel, ceea ce si la ei se reflecta in numarul de ani de viata. Astfel, potrivit astrologilor, Taurii traiesc intre 70-80 de ani.

GEMENI


Gemenii pot fi pe deoparte extrem de longevivi, sau poat avea o viata care se termina brusc, fara prea multe semne ca acest lucru s-ar intampla. Aceasta posibilitate duala se trage chiar de pe urma caracterului polivalent al gemenilor care se lasa observat pe parcursul intregii vieti. Astfel, in functie de cat de mult se protejeaza si se accepta, gemenii poat trai intre 45 si 80 de ani.

RAC


Racii sunt unii dintre cei mai longevivi in ciuda faptului ca au o viata care poate fi destul de grea. Acest lucru ii face sa se intareasca la fiecare hop pe care il trec de-a lungul vietii si sa invete foarte multe pe parcursul acesteia. Apele se calmeaza spre batranete. Majoritatea nativilor acestei zodii ajung sa traiasca peste 90 de ani.

LEU


Leii au un caracter regal, manifestat prin nevoia de a fi serviti de catre cei din jur. Se comporta astfel instinctiv toata viata, ceea ce ii protejeaza foatte mult de factorii care ar putea sa le dauneze. Leii nu isi ascund sentimentele si dau frau liber energiilor negative, ceea ce face ca organismul lor sa fie in armonie cu ceea ce este in jur mai mereu. Astfel, au sanse mari sa depaseasca varsta de 95 de ani.

FECIOARA


Fecioarele din pacate sunt unele dintre cele mai asuprite zodii. Chiar daca greutatile pe care le intampina in viata nu sint tocmai din cele mai crunte, acestea isi vor pune adang amprenta pe nativii acestei zodii. Din aceasta cauza, organismul si psihivul celor din Fecioara nu va suporta chiar foarte multe lucruri. La fel ca si Gemenii, fecioarele au sanse destul de mari sa aiba o viata scurta. Cu toate acestea, au sanse la fel de mari sa aiba o viata destul de lunga. Astrologii sustin ca Fecioarele pot trai intre 50 si 80 de ani.

CIteste aici continuarea


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate