Sile Camataru a fost eliberat conditionat din inchisoare! Mai avea de ispasit cinci ani si jumatate pentru proxenetism!

Vasile Balint, cunoscut ca Sile Camataru, a fost eliberat astazi din inchisoare dupa ce Judecatoria Giurgiu a decis ca inculpatul sa fie eliberat conditionat.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereSile Camataru mai avea de ispasit o condamnare de cinci ani si jumatate pentru violenta si proxenetism. El fusese initial condamnat la 13 ani de inchisoare din care a ispasit sase.

Sile Camataru si fratele sau, Nutu, au fost implicati in mai multe scandaluri de-a lungul timpului, dar in ultima perioada, dupa ce au iesit din inchisoare, cei doi s-au cumintit si acum duc o viata linistita.

Pe data de 19 noiembrie, Instanţa a hotărât că Sile Cămătaru poate pleca acasă. Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 3 zile de la pronunţare. Patru zile mai târziu, vineri, 23 noiembrie, Cămătaru a părăsit penitenciarul.

La jumătatea lunii octombrie, Tribunalul Bucureşti a admis cererea lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, de contopire a pedepselor primite de acesta în procesele penale, stabilind că acesta are de executat 13 ani de închisoare, nouă dintre aceştia fiind deja petrecuţi după gratii.

Razboi total intre doua clanuri interlope din Bucuresti. Asa ceva nu vezi nici in filmele cu gangsteri! Video socant cu momentul in care fiul lui Sile Camataru este injunghiat de Fane Vancica


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate