Sile Cămătaru, după eliberare: "Voi da drumul la nişte afaceri. În puşcărie am dus-o foarte rău" - VEZI ce povesteste despre perioada in care a fost inchis

Vasile Balint, cunoscut ca Sile Cămătaru, a declarat marţi, după eliberarea din Penitenciarul Rahova, că îşi va vedea de treaba lui şi va începe "nişte afaceri" în domeniul construcţiilor, precizând că el se satură "şi cu puţin, şi cu mult".

Distribuie pe:

fara descriere"Uşor-uşor, voi da drumul şi eu la nişte afaceri şi-mi voi vedea de treaba mea. Eu mă satur şi cu puţin, şi cu mult. Afacerile le voi face în domeniul construcţiilor, chiar dacă asociaţii mei m-au dat deoparte în aceste nouă luni. Până la urmă, nici copiii sau familia nu mai cred dacă sunt sau nu vinovat, când ţi se aruncă în spate asemenea acuzaţii", s spus Sile Cămătaru.

Sile Cămătaru a adăugat, pe de altă parte, că el şi fratele său, Nuţu Cămătaru, nu au avut posibilitatea de a participa la activităţi în penitenciar, fiind monitorizaţi în permanenţă de oamenii legii.

"În puşcărie am dus-o foarte rău. Am făcut puşcărie în puşcărie. Suntem singurii care am fost păziţi 24 din 24 de mascaţi, fără ca eu sau fratele meu să avem fapte cu violenţă. (...) În închisoare nu am participat la nicio activitate, pentru că penitenciarul nu ne-a dat voie să participăm. Pentru asta, am înaintat şi acte la CEDO vizavi de penitenciar. Le-am făcut plângere pentru tortură psihică", a mai spus el.

Sile Cămătaru a mai spus că va încerca să îşi viziteze fratele în penitenciar, chiar dacă, în momentul de faţă, instanţa i-a interzis acest lucru.

"Instanţa mi-a dat o hârtie să nu iau legătura cu cei din dosar. La instanţă voi face o cerere ca să pot merge la fratele meu şi voi merge şi voi sta de vorbă cu el",
a conchis el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate