Sile Cămătaru e disperat, nu mai rezistă în închisoare! Interlopul a contestat pedeapsa uriașă la Curtea de Apel!

Sile Cămătaru nu mai rezistă în închisoare, contestând executarea pedepsei pe care a primit-o.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Sile Cămătaru nu mai rezistă în închisoare, acolo unde se află de aproape doi ani și jumătate. Interlopul se afla la închisoare de la finalul lui 2017, el fiind fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. (vezi ce a construit Nuțu Cămătaru în curtea vilei sale)

Citeste si: Imagini in exclusivitate cu fratii Camataru! Filmul complet al actiunii oamenilor legii pentru capturarea celebrilor interlopi, astazi, in premiera, la “Sabbagh in actiune”, de la 21.30, la Kanal D

Citeste si: Cumnatul lui Sile Cămătaru, show de show, în plină izolare! Petrecere cu manele, invitați și voie bună, la doi pași de poliție! ”Nu mor caii când vor câinii”

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

În februarie 2020, Sile Cămătaru a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani închisoare cu executare într-un dosar de proxenetism. Instanţa a revocat eliberarea condiţionată în cazul acestuia şi a dispus să execute, pe lângă cei 6 ani închisoare, un rest de pedeapsă de 1.210 zile închisoare, dintr-o condamnare de 13 ani primită anterior în alt dosar. Sile, al cărui nume real este Vasile Balint, a contestat, însă, pedeapsa, și a ajuns la Curtea de Apel București. Astfel, pe 28 aprilie 2020, s-a înregistrat un dosar de „contestatie la executare (art. 598 NCPP) lamurire dizpozitiv”.

fara descriere

Sile Cămătaru nu mai rezistă în închisoare. Procesul are loc pe 25 iunie 2020

Conform site-urile specializate, contestația împotriva executării hotărârii penale se poate face în următoarele cazuri: când s-a pus în executare o hotărâre care nu era definitivă; când executarea este îndreptată împotriva altei persoane decât cea prevăzută în hotărârea de condamnare; când se ivește vreo nelămurire cu privire la hotărârea care se execută sau vreo împiedicare la executare;  când se invocă amnistia, prescripția, grațierea sau orice altă cauză de stingere ori de micșorare a pedepsei.

Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că invocarea existenței unei neconcordanțe între dispozitiv și considerentele hotărârii nu poate constitui motiv pentru formularea unei cereri de lămurire dispozitiv, care ar trebui să vizeze numai mențiunile din dispozitivul hotărârii, dar poate constitui motiv de recurs. Lămurirea dispozitivului unei hotărâri presupune doar clarificarea dispozitivului hotărârii, și nu modificarea acestuia sau completarea considerentelor hotărârii. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 25 iunie 2020.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate