Silicoanele au lasat-o fara sani! VEZI ce a patit o vedeta de la noi din cauza operatiilor estetice: "Mi-a necrozat un san in totalitate, iar celalalt pe jumatate"

Distribuie pe:
fara descriere

 

Eugenia Serban risca sa ramana fara sani dupa ce a hotarat sa isi scoata implanturile cu silicon pentru ca o faceau prea plinuta. Ea a vrut sa isi refaca sanii imediat dupa nastere, in urma cu 14 ani, iar acum dupa ce a decis sa isi inlature silicoanele, sanii ei au fost atinsi de necroza. Actrita de 43 de ani ar putea scapa de dureri si de toate problemele numai daca ar face mastectomie.

"Nu aş vrea să deschid subiectul, e o problemă pe care o am şi în ziua de azi. Este din cauza unui doctor căruia nu vreau să-i dau numnele. Am avut silicoane pe care le-am pus prin '90 şi ceva, iar în momentul în care m-am îngrăşat şi arătam prea mare la televizor, m-am dus să le scot. Un medic român, foarte bun de altfel, a ratat operaţia şi... . În urma acestei operaţii mi-a necrozat un sân aproape în totalitate şi celălalt pe jumătate. Nu am cerut despăgubiri. S-a întâmplat în clinica prietenă, pentru că am fost imaginea acelei clinici, şi nu aveam pe cine să dau în judecată",
a spus Eugenia Şerban la Antena 2.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate