Silvana Riciu a primit cadou o rochie de-ale Ilenei Ciuculete! "Cornel nu a vrut sa dea nimic ca amintire, si-a dorit ca toti cei care primesc lucruri de la ea sa le si poarte" VIDEO

Silvana Riciu, Rozica Petra si Lidia Fecioru au fost invitate in emisiunea lui Teo Trandafir pentru a o pomeni pe Ileana Ciuculete, la 40 de zile de cand s-a stins din viata.

Autor: R.L.

 

Silvana Riciu: E o bucurie, o alinare sa vezi ca oamenii nu au uitat-o. Ca artist nu ai cum sa fii uitat niciodata! E bine sa ne preocupam de tot ce tine de sufletul celor decedati: de pomeni, de randuielile bisericesti, ajuta sufletul pentru iertarea pacatelor. Asta spune Biserica!

Rozica Petra: Imi este greu sa vorbesc! Eu eram obisnuita sa spun altceva despre Ileana Ciuculete.
Pe noi doua ne-a legat cantecul. Prin 84. De atunci tineam de aceasta prietenie. Si imi place sa cred ca prietenia noastra nu s-a incheiat. Pentru mine ea inca traieste. Am ras impreuna, am plans, am cantat, am compus impreuna. Cornel isi doreste ca baietii ei sa ii calce pe urme mamei. Cristian va prelua din piese. Il voi ajuta si eu, vreau sa facem mai multe melodii impreuna!

 

Lidia Fecioru: Sufletul ei a bantuit pe aici, a fost printre prieteni, familie. Se simt mai greu spiritele! Numai daca stai sa te concentrezi foarte mult! Dupa 40 de zile, spiritul se inalta.

Silvana Riciu: O rochie e la mine, cerceii sunt la Rozica.

Rozica: La fel si un inel si doua verighete luate de la Ierusalim de care Ileana nu se despartea!

Silvana: Avea o colectie de vreo 50 de costume, multe fane isi doreau. A oferit si el cat a putut! Multi oameni s-au imbulzit la cimitir. Nu a vrut sa dea nimic ca amintire, ci ca cei care le primesc chiar sa le poarte, carora sa li se potriveasca!

Rozica: Am visat-o de doua ori. O data eram intr-o cabina de machiaj si am intrebat-o unde e maestrul dirijor Cretu, care a murit si el, in ianuarie!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Primele declaratii ale lui lui Cornel Gales, dupa parastasul Ilenei Ciuculete! S-a lasat cu scandal! "Mi-a spus ca am mintit, ca va spune totul la presa!"

Mama Ilenei Ciuculete plange fara oprire: "Daca as fi stiut ca e bolnava, daca as fi fost acolo langa ea, as fi vrut sa mor cu ea! In fiecare seara ma rog sa o visez"...

Moment emotionant la parastasul Ilenei Ciuculete! Ce s-a intamplat in biserica dupa ce s-a ridicat coliva si s-a cantat "Vesnica Pomenire?"

9 nativi își vor depăși fricile de mâine. Racii își vor depăși fricile pe care le aveau în ceea ce privește un posibil eșec în relație

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Exclusiv. Nicolae Ceaușescu și cântarul de aur! Aventurile clanului Ceaușescu după Revoluție

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies