Vedete

Silvana Riciu isi serbeaza azi ziua de nastere! Ce nume trebuia sa poarte,de fapt, cantareata

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Silvana Riciu isi serbeaza azi ziua de nastere! Ce nume trebuia sa poarte,de fapt, cantareataicon photo

Cantareata de muzica populara Silvana Riciu isi serbeaza astazi ziua de nastere. Am aflat ce-si doreste indragita artista.
 
O zi importanta astazi pentru Silvana Riciu care isi serbeaza ziua de nastere. Cantareata de muzica populara isi doreste ca in aceasta frumoasa zi sa petreaca alaturi de familie si cei apropiati.

“De la cei apropiati care ma iubesc, niciodata nu-mi doresc ceva anume, cadouri, lucruri materiale, desi mereu primesc surprize de la ei. Cel mai frumos cadou e dragostea lor sincera si curata pe care mi-o ofera zi de zi si evident si de ziua mea. Asta e tot ce conteaza cu adevarat pe lumea asta. In rest… lucruri fel de fel ne putem cumpara in orice zi. Tot ceea ce mi-am dorit mereu si imi doresc in continuare e sa fiu iubita, sa ma simt pretuita si apreciata pentru… ce fel de om sunt, pentru sufletul meu, pentru ceea ce daruiesc mereu persoanelor iubite, pentru dragostea mea, pentru devotamentul meu, pentru ca ma dedic persoanei, persoanelor iubite, pentru ca de multe ori ma sacrific pe mine, pentru ca fac totul si dau totul. Toata viata vreau sa raman un om bun si iubitor, un om cu credinta in Dumnezeu”, ne-a declarat Silvana Riciu.

Putini stiu insa ca artista poarta si numele de Elena si probabil mai nimeni nu stie ca numele ei trebuia sa fie Silvana Lacramioara. “Trebuia sa ma cheme Silvana Lacramioara, dar pana la urma mi s-a pus numele Silvana Elena. Putini stiu ca sunt sarbatorita si de Sf. Constantin si Elena”, mai spune ea.Pana sa se nasca, mama Silvanei asa credea ca o va chema: Silvana Lacramioara. La nastere insa, asistentele din spital i-au stricat planurile: “Cum sa-i pui numele Lacramioara? Vrei sa planga fata toata viata?”, i-ar fi spus asistentele mamei cantaretei. Speriata de acest gand, femeia i-a schimbat numele si anumit-o Silvana Elena. Sarbatoarea Sf Constantin si Elena era cea mai apropiata de data ei de nastere. Mai mult, la nasterea Silvanei, a inflorit pentru prima oara in casa in care stateau o floare care se numea “Lacrima Maicii Domnului”. Aceasta planta inflorea in fiecare an doar de ziua de nastere a Silvanei. Asta s-a intamplat cat a locuit in acel apartament. Desi nu poarta numele de Lacramioara, Silvana Riciu a plans destul de mult in aceasta viata. Nu o data, indragita artista a povestit greutatile prin care a trecut inca din tinerete. Viata nu i-a fost deloc usoara. Cantareata de muzica populara a avut o cruce grea de dus, multe greutati, probleme, suferinte interioare, a trait multe nedreptati si a fost de multe ori tot cu lacrimi pe obraz. Totusi, artista Silvana Riciu ce-si serbeaza azi ziua de nastere, a avut si unele momente de fericire, satisfactii profesionale si mai apoi Dumnezeu i-a facut cel mai frumos cadou: doi copii minunati, Andrada (9 ani) si Luca (7 ani).

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune